Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Negra
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Negra

Rugzak Bullpadel Hack BPM-22001 zwarte

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Bullpadel
Padel Rugzak Bullpadel BPM-22001 Hack Black | Koop deze complete Bullpadel-rugzak om de benodigdheden te vervoeren, hij heeft een stijve voorkant, een thermofunctie en grote compartimenten

Bullpadel BPM-22001 Padel Rugzak

Draag alles wat je nodig hebt aan de voet van de baan met de nieuwe Hack BPM-22001 zwarte padelrugzak, een van de nieuwigheden in de tassen van Bullpadel 2022. Het is een praktische en functionele tas die ook opvalt door zijn robuustheid omdat hij een stijve schaal bevat in het voorste gedeelte.

Het verdeelt zijn ruimte in een compartiment met thermofunctie voor 1 of 2 padel rackets, evenals een Headcompartiment voor kleding en een ander onafhankelijk vak om schoenen op te bergen. Het bevat ook gewatteerde beschermingen en kleine vakken voor accessoires.

BPM-22001 Hackbag in zwart, kenmerken

  • Geschatte grootte van 32 x 50 x 22 cm van de Hack BPM-22001 Black rugzak.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen en versterkingen waar het de meeste slijtage ondervindt.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak met harde kaft.
  • Extra ruimte aan de zijkanten om sleutels of accessoires op te bergen.
  • Geventileerd vak aan de onderkant voor schoenen of vuile kleding.
  • Capaciteit voor maximaal een paar padels achterin.
  • Nieuwe collectie tassen voor spelers van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens die meestal met de motor reizen, want het is een handzame rugzak met voldoende ruimte om al het materiaal overzichtelijk te vervoeren en beschermd tegen stoten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de constructie met technische stof en een stijve schaal aan de voorkant, is het een praktisch onverwoestbare rugzak zodat je hem langer kunt gebruiken. Bovendien is het ontwerp in grijs en zwart het meest elegant, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten