Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Casual BPP-22016 Leren
  • Padeltas Bullpadel Casual BPP-22016 Leren
  • Padeltas Bullpadel Casual BPP-22016 Leren

Padeltas Bullpadel Casual BPP-22016 Leren

PVP: € 60,00
€ 50,95
-16% Bullpadel
Medium Bullpadel Casual BPP-22016 Leren tas | Elegante synthetisch lederen Bullpadel padel racketas, ideaal voor het vervoeren van alle georganiseerde sportuitrusting en om te genieten van een uitzonderlijk ontwerp

Bullpadel leren tas BPP-22016

Elk seizoen presenteren we een brede catalogus van bontwerkers voor alle soorten spelers. Dit seizoen komt er een nieuwe editie van de Casual BPP-22016 padeltas in synthetisch leer terug uit de nieuwe collectie Bullpadel 2022. Hij valt op door zijn elegante leerachtige afwerking en is zeer gemakkelijk schoon te maken.

Aan de zijkanten kun je tot 4 padel padel rackets vervoeren, 2 aan elke kant en ze zijn beschermd tegen kou of hitte dankzij het thermosysteem. Het heeft ook een apart vak voor schoenen en een groot Headvak met 2 ritsen voor een betere toegang.

Casual tas BPP-22016 in leer, kenmerken

  • De Bullpadel Casual BPP-22016 Leder is middelgroot, circa 58 x 30 x 30 cm.
  • Sterke en robuuste constructie.
  • Zeer handzaam dankzij de verschillende soorten grip.
  • Maximaal 4 padel rackets verdeeld over de 2 zijkanten waarvan één met thermofunctie.
  • Exclusieve tas om schoenen of vuile kleding te ventileren.
  • Nieuwe opening in het Headvak voor snellere toegang.
  • Een van de noviteiten in Bullpadel 2022 tassen.

Voor wie is het? Voor alle sporters die al hun bestelde materiaal in een grote palettero willen vervoeren, met voldoende ruimte voor het grootste materiaal naast al onze persoonlijke spullen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte padel rackets van Bullpadel is vanwege het elegante ontwerp. Dit seizoen verbetert het de toegang tot het Headvak en behoudt het zijn karakteristieke synthetisch lederen afwerking waarmee je je collega's zult verrassen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten