Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero BullPadel Performance BPP-22014 Marino
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014 Marino
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014 Marino

Padel tassen Bullpadel Performance BPP-22014 Marineblauw

PVP: € 60,00
€ 59,95
-1% Bullpadel
BullPadel Performance BPP-22014 Marineblauw padeltas | Veel plezier met deze medium BullPadel-tas, hij heeft verschillende handvatten om je padelmateriaal te vervoeren en een apart schoenenvak

Padeltas BullPadel Performance Bag BPP-22014 Marineblauw

Zoals elk jaar is onze nieuwe rugzakcatalogus Bullpadel 2022 terug. Ontdek de Performance BPP-22014 padeltas in marineblauw, hij is gemaakt van resistente en gemakkelijk te reinigen materialen. De handvatten en de zakken maken dit een comfortabele en praktische tas.

Hij heeft twee compartimenten waarin je tot 4 padel rackets kunt opbergen die dankzij het thermosysteem beschermd zijn tegen zowel hoge als lage temperaturen. Het heeft ook een geventileerd compartiment om vuile kleding en schoenen op te bergen en kleine vakken voor accessoires.

Performance Bag BPP-22014 in marinekleur, kenmerken

  • De Bullpadel Performance BPP-22014 navy kleur is middelgroot.
  • Sterke en robuuste structuur om intensief gebruik te weerstaan.
  • Zeer handzaam dankzij de verschillende soorten grip.
  • Maximaal 4 padel rackets verdeeld over de 2 zijkanten.
  • Exclusieve tas om schoenen of vuile kleding te ventileren.
  • Thermofunctie om de padelrackets in goede staat te houden.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 herentassen.

Voor wie is het? Voor alle sporters die al hun materiaal en accessoires comfortabel en netjes in verschillende zakken willen meenemen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het comfort en de ruimte die het biedt, omdat het de perfecte maat heeft. Ook dit seizoen komt hij terug in een marineblauwe kleur maar je hebt hem ook in zwart of roze voor dames.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten