Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Camiseta Bullpadel Carara Ceniza Vigore
  • Camiseta Bullpadel Carara Ceniza Vigore
  • Camiseta Bullpadel Carara Ceniza Vigore

T-shirt Bullpadel Carara Ceniza Vigore

PVP: € 25,58
€ 22,27
-13% Bullpadel
T-shirt voor heren Bullpadel Carara Ceniza Vigore | Een van de nieuwe Bullpadel-shirts om padel te spelen, ideaal voor veeleisende atleten die op zoek zijn naar kwaliteit en goedkope uitrusting om mee te strijden

Bullpadel Carara kort T-shirt in grijs

Koop kwaliteitskleding voor de beste prijs in onze online winkel, we hebben de beste merken! Koop het nieuwe Carara padel t-shirt in asgrijs vigore, een kledingstuk ontwikkeld door Bullpadel 2022 met resistente materialen en een fantastische afwerking.

Als je er eenmaal mee speelt, wil je het niet meer veranderen voor je comfort. De elastische en technische vezels geven je de vrijheid die je nodig hebt om te bewegen en met het snellere droge systeem ben je fris. Het behoudt ook zijn eigenschappen in de loop van de tijd, dus u hoeft het niet binnen een paar maanden te veranderen.

Bullpadel Carara t-shirt in grijs, kenmerken

  • Perfecte pasvorm met de nieuwe Bullpadel Carara Ceniza Vigore en zijn elastische vezels.
  • Ademende stoffen en snellere droogtechnologie om zweet af te voeren
  • Het veroorzaakt geen jeuk of irritatie omdat het erg zacht is.
  • Verliest ondanks gebruik geen eigenschappen.
  • Donkergrijs design met logo op de voorzijde.
  • Nieuwe kleding voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? De beste optie voor elke speler die zich comfortabel wil voelen op het veld. Daarom heb je een duurzaam, ademend en comfortabel shirt met korte mouwen nodig om urenlang zonder ongemak te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is opgenomen in de textielcollectie van Bullpadel, een van de favoriete merken voor spelers. Bij deze gelegenheid presenteert het een zeer cool ontwerp in grijs, met een zeer groot contrasterend logo op de borst.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Er zijn veel spelers die loyaal zijn aan BullPadel Sport, een merk van Argentijnse afkomst dat alle doelgroepen heeft weten te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde productcatalogus, waar je schoenen, kits, tassen en padel rackets van hoge kwaliteit vindt om jezelf goed uit te rusten in je toernooien.

Momenteel vertegenwoordigen WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar het bedrijf op alle circuits. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten