Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPV-2206 diepblauw padel racket
  • Bullpadel BPV-2206 diepblauw padel racket
  • Bullpadel BPV-2206 diepblauw padel racket

Bullpadel BPV-2206 diepblauw padel racket

PVP: € 15,00
€ 9,95
-34% Bullpadel
padelpadel racket Bullpadel BPV-2206 Deep Blue | Maak je klaar voor de wedstrijd als een professional met de nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel waarin je het BPV-2206 padel racket kunt vinden

padel racket voor dames Bullpadel BPV-2206 Blauw en Roze

Krijg zelfs op zonnige dagen een onovertroffen zicht op het veld dankzij het nieuwe blauwe padelpadel racket BPV-2206 uit de kenmerkende collectie Bullpadel 2022. Dit accessoire is ook perfect om het zweet niet van top tot teen te laten passeren. sterk absorberende voering op het voorHead.

Voor de productie zijn hoogwaardige materialen gebruikt die helpen voorkomen dat vocht zich ophoopt dankzij het ademende vermogen. Ten slotte is het ontworpen met een verstelbare riem aan de achterkant en met een blauwe combinatie met zalmroze details en interieur die iedereen zal bevallen die je ziet dragen.

Bullpadel padel racket BPV-2206 blauw, features

  • De Bullpadel BPV-2206 Deep Blue beschermt de ogen tegen de zonnestralen.
  • Voering op het voorHead om zweet buiten te houden.
  • Verstelbare klittenband om hem naar smaak aan te passen.
  • Zeer licht en ademend, het verzamelt geen zweet.
  • Gemaakt met 88% polyester en 12% spandex
  • Nieuwe accessoires voor padel BullPadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan die vrouwen die regelmatig spelen en die op zoek zijn naar een accessoire om hen te begeleiden bij games en om te beschermen tegen ophoping van zweet en huidverbranding.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je niet alleen beschermd bent tegen de zon, maar ook een blauw ontwerp kunt dragen met het logo en het binnenste gedeelte in roze. Zonder twijfel twee hele mooie kleuren die heel goed te combineren zijn, zodat je de beste stijl uitstraalt op de baan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Martín Di Nenno, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten