Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU2205 Diepblauwe Zalm Polsbandjes
  • Bullpadel BPMU2205 Diepblauwe Zalm Polsbandjes

Bullpadel BPMU2205 Diepblauwe Zalm Polsbandjes

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Padel polsbandjes Bullpadel BPMU2205 Deep Blue Salmon | Laat het zweet je ogen en handen niet bereiken met deze nieuwe damespolsbandjes van de firma Bullpadel, perfect om de heetste maanden van het jaar door te komen

Bullpadel BPMU2205 korte polsbandjes in blauw en zalm

Vind een breed scala aan accessoires in onze online padelwinkel. Koop de nieuwe BPMU2205 polsbandjes die deel uitmaken van de meest recente collectie van de firma Bullpadel 2022 en die dankzij de gebruikte materialen ook nog eens heel comfortabel zullen zitten.

Voor de voorbereiding zijn voornamelijk katoen en polyester gebruikt, twee materialen die zeer goed bestand zijn tegen continu gebruik en wassen zonder hun oorspronkelijke kwaliteit te verliezen. Er is ook spandex gebruikt, dat een geweldige pasvorm genereert dankzij het feit dat het zich aanpast aan de pols, maar niet knijpt of hindert.

Damespolsbandjes BPMU2205 Blauw en Zalm, Karakteristiek

  • De Bullpadel BPMU2205 is ontworpen in blauw en de andere in zalm.
  • Ze helpen voorkomen dat het zweet van het voorHead in de ogen terechtkomt en het zweet van de armen naar de handen.
  • Ze zijn klein van formaat en worden verkocht in verpakkingen van twee.
  • Grote duurzaamheid met het gebruikte katoen, polyester en spandex.
  • Ze veroorzaken geen irritaties dankzij het feit dat de materialen erg zacht zijn.
  • Bullpadel-accessoirescatalogus voor dames 2022.

Voor wie is het? Voor elke speler die wil voorkomen dat zweet haar parten speelt, naar haar handen of ogen gaat en haar spel belemmert, aangezien de nieuwe Bullpadel-polsbandjes een hoog absorptievermogen bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je niet alleen zal helpen je prestaties te verbeteren, maar je kunt ook een heel mooi ontwerp in blauw dragen en de andere in zalm met details van de tegenovergestelde kleur. Ze zijn zonder twijfel perfect om te sporten en toch modieus te blijven.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten