Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG2210 FW klein blauwe cap
  • Bullpadel BPG2210 FW klein blauwe cap

Bullpadel BPG2210 FW klein blauwe cap

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2210 FW klein blauwe padelcap | Laat niets je tegenhouden in wedstrijden met de nieuwe collectie Bullpadel merkpetten waar je de BPG2210 kunt vinden, ontworpen in blauw klein

Padel cap Bullpadel BPG2210 FW blauw klein

Als je buiten speelt, bescherm je dan tegen de zon met de ruime collectie petten die we al in onze online racketshop hebben staan. Daaronder vind je de nieuwe Bullpadel collectie waarbij de BPG2210 FW pet al verkrijgbaar is in het blauw, het meest opvallende.

De belangrijkste functie van dit accessoire is om je te beschermen tegen de zonnestralen terwijl je aan het sporten bent, maar het helpt ook voorkomen dat er zweet in je ogen komt tijdens het spelen. Het is ook gemaakt met de meest ademende stoffen om de ophoping van zweet op het Head te voorkomen.

Bullpadel BPG2210 pet in blauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPG2210 is een accessoire dat je beschermt tegen de zon.
  • Hoogwaardige materialen om ophoping van zweet op het kledingstuk te voorkomen.
  • Tape op het voorHead om te voorkomen dat zweet in de ogen komt.
  • Breed padel racket om je tijdens het spelen te beschermen tegen de zonnestraling.
  • Blauw ontwerp met groen logo.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die buiten sporten en daarom een kledingstuk willen waarmee ze zichzelf kunnen beschermen tegen de zon en zweet op hun gezicht.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zal hem bevallen vanwege zijn blauwe design met het Bullpadel detail in groen, een opvallende combinatie maar waarmee je ongetwijfeld in elke wedstrijd zal slagen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Koop hun officiële producten en geniet van de beste prestaties op de baan met Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten