Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 2023
  • Bullpadel Hack 03 2023
  • Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 2023

PVP: € 350,00
€ 244,95
-31% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 2023 padel racket | Haal je beste aanvalsspel naar boven met de Paquito Navarro-schep, een echte Bullpadel-klassieker die terugkeert met verbeterde technologieën en een spectaculair ontwerp in zilver
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
Bullpadel Hack 03 2023
€ 244,95
Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 zilver
€ 99,95
Grijs technisch Padel-shirt
€ 9,95
Padelballen Bullpadel Gold 3 Stuks
€ 5,40
Price separated
€ 360,25
You save:
€ -36,70
Pack price:
€ 396,95

Bullpadel Hack 03 padel racket van Paquito Navarro

Nog een jaar verrast Bullpadel ons met een brede catalogus van producten voor padel van de meest complete. Koop de nieuwe editie van het zwart-zilveren Hack 03 padelracket, het winnende zwaard van Paquito Navarro. Net als zijn voorganger behoudt hij het extra grote diamantformaat met balans op het Head, zodat hij opvalt door zijn kracht.

Dankzij het aangepaste gewichtssysteem kunt u de balans aanpassen aan uw behoeften. Voor de fabricage bevat het zenuwkanalen en tricarbon-technologie om een hardere aanraking te bereiken. De kern is gemaakt van multieva-rubber en dankzij de hesacore-grip samen met het anti-vibratiesysteem geniet je van een veel comfortabeler spel. Ten slotte bevat het het innovatieve Air React Channel-systeem en de Adaptia-kern die het beter beheersbaar maken.

Bullpadel Hack 03 zwart en zilver, kenmerken:

  • Comfortabel slaan dankzij de hesacore grip en vibradrive systeem van de Bullpadel Hack 03 2023.
  • Eva-rubber met dubbele dichtheid om zich beter aan te passen aan langzame en snelle ballen.
  • Sterke structuur door de combinatie van koolstof en zenuwbanen.
  • Tricarbon-oppervlak, een 18k-stof die het meer stijfheid geeft.
  • Aangepaste gewichtstechnologie om de balans in zowel grip als frame te veranderen.
  • Adaptia-hartontwerp en Air Channel-technologie die de prestaties verbetert.
  • Overmaats diamantvormontwerp en balans aan de bovenkant.
  • Paquito Navarro's padel racket, professionele WPT-speler.
  • Beschikbaar binnen de meest geavanceerde serie Bullpadel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele of gevorderde spelers die meestal in de backhandpositie spelen, met een agressief spelprofiel, aangezien de Hack 03 een powerracket is waarmee je de bal gemakkelijk 3 x kunt verpletteren en verwijderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, biedt het ook een goede sweet spot om ongedwongen fouten te voorkomen. Het keert ook terug met een nieuwe afbeelding, een combinatie van zwart met een zilveren middengebied en blauwe details, een van de coolste in de collectie!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten