Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 CTR 2023
  • Bullpadel Hack 03 CTR 2023
  • Bullpadel Hack 03 CTR 2023

Bullpadel Hack 03 CTR 2023

PVP: € 350,00
€ 229,95
-35% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 CTR 2023 padel racket | Plaats de bal met gemak met dit hoogwaardige Bullpadel-racket, een model met een brede sweetspot dat terugkeert met verbeterde technologieën en design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 Controle padel racket

Geniet maximaal van het plaatsen van de bal met precisie met het nieuwe zwart-blauwe Hack 03 CTR padelracket, een van de modellen van de meest geavanceerde serie van Bullpadel 2023. Het heeft een rond formaat met een ingehouden balans, dus de sweet spot is zeer breed en dat geeft ons meer controle in onze schoten. Met het aangepaste gewichtssysteem kunnen we de balans echter aanpassen aan onze behoeften.

Het keert terug met Air Channel- en Adaptia-technologie, die de aerodynamica verbetert. Voor zijn constructie combineert het koolstof met tricarbon op het oppervlak, waardoor het meer stijfheid krijgt. De kern is gemaakt van multieva-rubber, een schuim van verschillende dichtheden dat zich aan elke bal aanpast. Ten slotte bevat het vibradrive-technologie en hesacore-grip voor een veel comfortabelere grip.

Bullpadel Hack 03 Blue Control, kenmerken:

  • Rond formaat en inhoudsbalans van de Bullpadel Hack 03 CTR 2023.
  • Sla zonder ongemak met vibra drive-technologie die in de vuist is geïntegreerd.
  • Zeer goede balafgifte en slag dankzij het multi-eva rubber van verschillende dichtheden.
  • Carbon buisvormig met zenuwkanalen voor een stijvere structuur.
  • Tricarbon oppervlak, waardoor het een droger gevoel krijgt.
  • Inclusief dop en aluminium beschermer met gewichtssysteem.
  • Nieuw Air Channel en Adaptia-hartontwerp voor superieure prestaties.
  • Officieel Paquito Navarro-product, met de handtekening van de speler.
  • Het behoort tot de geavanceerde serie Bullpadel 2023 controlerackets.

Voor wie is het? Meer gericht op de speler die meestal rechts speelt, een geavanceerde speelstijl heeft en controle zoekt over macht, aangezien de Hack Control een breed slagoppervlak heeft waarmee we zelfs de meest niet-gecentreerde ballen kunnen corrigeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van Adaptia- en Air Channel-technologieën zijn het rijgedrag en de prestaties op het circuit verbeterd. Het behoort ook tot de serie officiële Paquito Navarro-producten, dus het bevat de handtekening van de speler en een heel cool zwart en blauw ontwerp.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten