Bullpadel Hack 03 Comfort 2023
  • Bullpadel Hack 03 Comfort 2023
  • Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

PVP: € 245,00
€ 94,95
-62% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 CMF 2023 padel racket | Raak de bal hard zonder het contact te verliezen met dit Bullpadel powerracket, gemaakt met flexibelere materialen om de sensaties van het slaan te verbeteren
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 CMF padel racket

Werk genadeloos af met het zwart-groene Hack 03 CMF padelracket, een krachtig model dat je kunt krijgen in de nieuwe Bullpadel-catalogus 2023. Net als zijn voorganger behoudt hij een fibrix-platte constructie, een combinatie van koolstof met glasvezel dus het is niet net zo technisch als de officiële Paquito Navarro-padel racket.

Het wordt gekenmerkt door zijn punch omdat het de diamantvorm en balans behoudt, maar een comfortabelere aanraking biedt. De structuur is 100% carbon en is versterkt met zenuwbanen. Het bevat ook een aluminium beschermer en combineert Air Channel-technologieën met Adaptia in het hart. Om af te sluiten, geeft het multieva-rubber ons de output en punch die we nodig hebben bij elke actie.

Bullpadel Hack 03 Comfort groen, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 03 CMF 2023 is een powerracket, met een diamantvorm en een hoge balans.
  • Kern met 2 dichtheden, een hardere buitenste eva-laag en een zachtere binnenlaag.
  • Carbon frame met zenuwkanalen voor meer weerstand.
  • Lichte aluminium beschermer op het bovenste gedeelte om stoten te voorkomen.
  • Adaptia-technologie die de beheersbaarheid en prestaties verbetert.
  • Carbon oppervlak met glasvezel dat de speelbaarheid verhoogt.
  • Het is niet zo technisch als de Hack 03, omdat de aanraking elastischer is.
  • Dankzij het vibradrive systeem genereert hij een trillingsvrije slag.
  • Een van de krachtigste padel rackets van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor gevorderden of jongens van hoog niveau die op zoek zijn naar kracht in hun slagen, maar zonder verlies van comfort, aangezien de Hack Confort is gemaakt met meer elastische materialen en een veel comfortabelere aanraking genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je kunt genieten van een van de officiële producten van Paquito Navarro, dus het bevat zowel de handtekening van de speler als een vernieuwde esthetiek. Dit seizoen keert hij terug met een dessin in zwart en een centraal gebied in groen, spectaculair!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij Bullpadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten