Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG-23PRM zwarte dop
  • Bullpadel BPG-23PRM zwarte dop
  • Bullpadel BPG-23PRM zwarte dop

Bullpadel BPG-23PRM zwarte dop

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG-23PRM zwarte padelcap | Bescherm jezelf tegen de zon terwijl je speelt met de zwarte Bullpadel BPG-23PRM cap die ook helpt voorkomen dat zweet van je Head naar je ogen komt

Dop van de Final Master Bullpadel BPG-23PRM zwart

Je hebt al de beschikking over de nieuwe collectie capten van het merk Bullpadel waar je uit een groot aantal modellen kunt kiezen. Koop de zwarte BPG-23PRM-dop die deel uitmaakt van de nieuwe collectie van het merk voor de Final Master.

Bij de voorbereiding is polyester gebruikt, een zeer resistent materiaal dat slijtage door gebruik helpt voorkomen. Bovendien is er Bi-elastische technologie gebruikt die helpt om het meer elasticiteit te geven, zodat het zo comfortabel mogelijk is.

Bullpadel BPG-23PRM zwarte dop, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-23PRM maakt deel uit van de Bullpadel-collectie voor de Final Master.
  • Het padel racket is breed om het gezicht te beschermen tegen de zon.
  • Op de rug is mesh-stof aangebracht voor meer ventilatie
  • Voor meer weerstand is het gemaakt van 100% polyester.
  • Je kunt hem naar wens verstellen dankzij de tape op de achterkant.
  • Bullpadel 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die tijdens het sporten zichzelf willen beschermen tegen zonnestraling en willen voorkomen dat zweet in hun ogen komt en ze ongemakkelijk maken tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege het ademende vermogen dankzij de gebruikte stoffen, maar ook vanwege het volledig zwarte ontwerp dat je met een groot aantal kledingstukken kunt combineren.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert bij het ontwerpen en vervaardigen van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers als Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties met de nieuwe Bullpadel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten