Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22
  • Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22
  • Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22

PVP: € 280,00
€ 259,95
-8% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22 padel racket | Speel met een van de modellen die spelers het leukst vinden, de Vertex 03 CMF in een speciale editie voor de Amsterdam Padel Open die zal worden gedragen door Martin Di Nenno
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Vertex 03 CMF WPT Amsterdam 22

We presenteren een speciale versie van een van de rackets die het meest succesvol is onder alle spelers: de Vertex 03 CMF WPT AM die deel uitmaakt van de collectie Bullpadel 2022. Bovendien wordt het dit jaar het speciale model van de Amsterdam Padel Open comcapitie dat zal de speler Martin Di Nenno dragen.

Op het eerste gezicht en als het belangrijkste verschil benadrukken we het exclusieve ontwerp waarin elke kant een andere tekening heeft. Het behoudt ook de diamantvorm samen met een hoge balans, waardoor het een krachtig padel racket is voor gevorderde niveaus. Om te eindigen, heeft het een compositie in Fibrix en met het interieur gemaakt van Multieva voor een comfortabel gevoel maar zonder kracht te verliezen.

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM, kenmerken:

  • De Vertex 03 CMF WPT AM is voorzien van een MetalShield aluminium beschermer om framebreuk te voorkomen.
  • Frame met Airchannel-systeem dat helpt bij het verbeteren van de aerodynamica om nauwkeurigere opnamen te maken.
  • Zenuwkanalen die de sterkte en stijfheid van het racket helpen verbeteren
  • De structuur is stevig dankzij de fabricage met Fibrix.
  • Binnenrubber met twee Multieva-dichtheden voor meer kracht.
  • Onovertroffen effecten dankzij de Top Spin-ruwheid van de vlakken.
  • Het is ontworpen met een Carbontube carbon frame voor een goede balans tussen kracht en controle.
  • Het is het racket dat de speler Martin Di Nenno zal dragen op de Amsterdam Padel Open.
  • Verkrijgbaar binnen de meest geavanceerde serie Bullpadel 2022 rackets.

Voor wie is het? Het is perfect voor die spelers die een krachtig racket willen dat ook controleerbaar is, aangezien de Vertex 03 CMF is gemaakt van flexibelere materialen. Het is ook een speciaal model van de Vertex 03, een van de favorieten voor veel spelers.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege zijn ongelooflijke functies die het een padel racket van hoge kwaliteit maken, maar ook vanwege het ontwerp op elk ander gezicht. Het logo van het merk is in het midden in oranje verwerkt naast het contrast van het lemmet in zwart. You'll love it!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten