¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel Vertex 03 2023
 • Bullpadel Vertex 03 2023
 • Bullpadel Vertex 03 2023

Bullpadel Vertex 03 2023

PVP: € 289,26
€ 202,45
-31% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 2023 | Nieuwe editie van het best verkochte racket van Bullpadel, het model waarmee Juan Tello en Fede Chingotto spelen dat wordt gekenmerkt door zijn kracht en beheersbaarheid
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
Bullpadel Vertex 03 2023
€ 202,45
Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas
€ 74,34
Grijs technisch Padel-shirt
€ 8,22
Padelballen Bullpadel Gold 3 Stuks
€ 4,46
Price separated
€ 289,47
You save:
€ -31,15
Pack price:
€ 320,62

Bullpadel Vertex 03 padel racket

Geniet als eerste van de beste prestaties bij elke actie met het nieuwe oranje padel racket Vertex 03, verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie van de Bullpadel-collectie 2023. Dit seizoen wordt het het racket voor Juan Tello en Fede Chingotto en keert het terug met verbeterde voordelen dankzij aan de nieuwe Air Channel-technologie omdat deze de aerodynamica en beheersbaarheid verbetert.

Het heeft een diamantformaat met een medium - hoge balans, dus het wordt gekenmerkt door een krachtig racket, hoewel het de controle niet verwaarloost. Voor de fabricage bevat het koolstof in het frame, samen met zenuwkanalen en koolstof xtend 12k op het oppervlak. Het heeft ook Topsin-ruwheid en genereert zeer goede sensaties met de multieva-kern. Ten slotte heeft het hesacore en kunt u de balans wijzigen.

Bullpadel Vertex 03 oranje en goud, kenmerken:

 • Nieuwe Air Channel-technologie van de Bullpadel Vertex 03 2023 die zijn prestaties verbetert.
 • Vuist met hesacore en vibradrive-technologie die trillingen elimineert.
 • Multieva-rubber met 2 dichtheden voor een uitzonderlijk gevoel.
 • Overmaats diamantformaat met balans bovenaan.
 • Carbon tubular en flats met 12k xtend vezels voor een droger gevoel.
 • Aangepaste gewichtstechnologie waarmee gewicht aan het frame of de manchet kan worden toegevoegd.
 • De hele omtrek is versterkt met zenuwkanalen en heeft een zandachtige ruwheid.
 • Nieuw racket voor Juan Tello en Fede Chingotto, professionele WPT-spelers.
 • Beschikbaar in de Bullpadel 2023 geavanceerde racketcatalogus.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers die op zoek zijn naar extra slagkracht, omdat het dankzij zijn diamantformaat en middelhoge balans een zeer goede stoot biedt, maar zonder de controle te verwaarlozen om de bal onder controle van achteren te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Bullpadel-rackets is en elk seizoen het best verkochte model wordt. In deze editie keert het terug met een nieuwe afbeelding die zichtbaar koolstof, een oranje centraal logo en enkele gouden details combineert.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten