Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Flow 2023
  • Bullpadel Flow 2023
  • Bullpadel Flow 2023

Bullpadel Flow 2023

PVP: € 270,00
€ 269,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow 2023 padel racket | De padel racket van Alejandra Salazar keert terug met meer punch, ontworpen in een diamantvorm en een hoge balans, naast een nieuw Bullpadel-ontwerp dat hem erg opvallend maakt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Flow 2023 padel racket

Haal meer uit het aanvalsspel met de nieuwe Fluor-oranje Flow-schep, een model dat beschikbaar is in de geavanceerde serie Bullpadel-scheppen voor dames 2023. Het is de schep van Alejandra Salazar die dit seizoen volledig van vorm verandert, zodat hij terugkeert in diamantvorm en balans bij de top die het meer pit geeft dan zijn voorgangers.

Dankzij de gebruikte materialen genereert het zeer goede sensaties bij het slaan. Hiervoor is de Fibrix-technologie gebruikt die koolstof en glasweefsel aan de oppervlakte combineert met multi-eva rubber aan de binnenkant. Het framegedeelte is gemaakt van carbon en heeft ruwheid zodat je je slagen meer spin kunt geven. Ten slotte bevat het vibra-aandrijftechnologie voor een comfortabelere slag.

Bullpadel Flow oranje, kenmerken:

  • Flowforce ontwerp van het hart van de Bullpadel Flow 2023 dat zorgt voor meer stabiliteit.
  • Versterkte structuur gemaakt van 100% koolstof voor meer sterkte.
  • Spectaculaire touch met de dubbele dichtheid rubber aan de binnenkant.
  • Vliegtuigen met fibrix-technologie, een combinatie van glasvezel en carbon.
  • Ontworpen voor Alejandra Salazar in oranje en met de handtekening van de speler.
  • Nieuw ontwerp met diamantvorm en hoge balans die het tot een powerracket maken.
  • Ruwe zandachtige afwerking die de effecten aanzienlijk verbetert.
  • Vermindert trillingen tot een minimum dankzij het vibradrive systeem.
  • Een van de nieuwe Bullpadel rackets voor dames 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor vrouwen die professioneel spelen of al een gevorderd niveau hebben en de bal graag hard slaan, aangezien de nieuwe Flow wordt gekenmerkt door zijn kracht dankzij zijn nieuwe diamantvorm en zijn hogere balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is de nieuwe Alejandra Salazar-padel racket, een volledig vernieuwd model dat ons dit seizoen meer slagkracht zal geven. Het komt ook terug met een zeer opvallende esthetiek in een koraalkleur, zodat je het middelpunt van alle ogen wordt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten