¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel Ionic Power 2023
 • Bullpadel Ionic Power 2023
 • Bullpadel Ionic Power 2023

Bullpadel Ionic Power 2023

PVP: € 181,82
€ 95,01
-48% Bullpadel
Bullpadel Ionic PWR 2023 padel racket | Verpletter je tegenstanders met dit hoogwaardige Bullpadel-racket, een model uit de nextline-serie met een diamantformaat en balans bovenaan
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 7 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Ionic PWR 2023 padel racket

We presenteren de nieuwigheden in Bullpadel-producten voor 2023, zodat u uzelf kunt uitrusten als een professional. Koop het nieuwe blauwe Ionic PWR padelracket voor de beste prijs, een krachtig model omdat het een diamantformaat heeft en de balans aan de bovenkant, waarmee je het netspel kunt domineren.

Hoewel het een powerracket is, genereert het zeer goede sensaties omdat glasvezel en koolstof op de slagvlakken zijn gebruikt, de zogenaamde glaphite-technologie. Het presenteert ook een multieva-kern, waardoor het flexibeler wordt en een snelle aanpassing bevordert. Het heeft ook een ruwe reliëfafwerking, wat de effecten verbetert. Naast het frame is carbon en is versterkt met het strenforce systeem om breuk te voorkomen.

Bullpadel Ionic Power blauw, kenmerken:

 • Diamantformaat en ietwat hoge balans van de Bullpadel Ionic PWR 2023.
 • Uitstekende baloutput en balgevoel bij het slaan met het multi-eva rubber met dubbele dichtheid.
 • Oppervlak met lichte ruwheid, waardoor de effecten worden verbeterd.
 • Stevige structuur dankzij het carbon van het frame en het Streinforce-systeem.
 • Nieuw XForce-systeem dat het hartgebied versterkt.
 • Flats met glaphite-technologie die het een meer elastische touch geeft.
 • Powerracket en semi-soft touch.
 • Inbegrepen in de nextline-serie Bullpadel 2023-padelrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor agressieve spelers, met een meer pittige speelstijl en op een hoog of gemiddeld niveau, aangezien de nieuwe Ionic Power je zal helpen de bal van het veld te krijgen zonder sensaties te verliezen, aangezien het glasvezel in zijn vervaardiging.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen is het geen technisch racket, omdat de aanraking flexibeler is en een geweldige speelbaarheid biedt. Het presenteert ook een zeer elegant ontwerp dat blauw combineert met het logo en zilveren details, een van de mooiste in de collectie!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten