Bullpadel Ionic Control 2023
  • Bullpadel Ionic Control 2023
  • Bullpadel Ionic Control 2023

Bullpadel Ionic Control 2023

PVP: € 220,00
€ 109,96
-51% Bullpadel
Bullpadel Ionic CTR 2023 padelracket | Plaats de bal met precisie met dit Bullpadel padelracket, een model uit de nextline-serie dat wordt gekenmerkt door zijn controle, beheersbaarheid en zachtere aanraking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Ionische CTR 2023 padel racket

Bereid het punt van achteren voor met het nieuwe Ionic CTR padelracket in oranje tinten, een van de meest nauwkeurige in de nextline-serie van Bullpadel 2023. Om een brede sweetspot te bereiken, is het ontworpen in een rond formaat en met een balans die dicht bij de hand, dus corrigeer voor niet-gecentreerde ballen en voorkom dat u ongedwongen fouten maakt.

De structuur is behoorlijk solide omdat koolstof is gebruikt in combinatie met Strenforce-technologie, wat de weerstand verbetert. In plaats daarvan bevat het oppervlak glasvezel, een elastischer materiaal dat de speelbaarheid verbetert. Het heeft ook een multieva-kern en sterachtige ruwheid waarmee je je slagen meer spin kunt geven.

Bullpadel Ionic Control oranje, kenmerken:

  • Groot slagoppervlak Bullpadel Ionic CTR 2023 dankzij de ronde mal en balans bij de vuist.
  • Multieva-kern met 2 dichtheden, die een fantastisch balgevoel genereert.
  • Streinforce systeem samen met carbon in het frame.
  • Glaphite-technologie voor de vliegtuigen, een combinatie van koolstof met glasvezel.
  • Ruwe afwerking die de effecten verbetert.
  • Stabiel slaan met het nieuwe XForce-hart.
  • Controle mes en snelle aanpassing omdat het flexibele materialen heeft.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2023 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor kinderen met een hoog of gemiddeld niveau die een sprong in kwaliteit willen maken, omdat het een krachtig racket is dat de aanpassing van de speler bevordert en je in staat stelt om de bal gemakkelijk terug te spelen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt, omdat het de beste Bullpadel-technologieën samenbrengt, maar ze overschrijden het budget. Het keert ook terug met een nieuw ontwerp in de coolste oranje tinten, waar al je klasgenoten jaloers op zullen zijn.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten