Bullpadel K2 Power 2023
  • Bullpadel K2 Power 2023
  • Bullpadel K2 Power 2023

Bullpadel K2 Power 2023

PVP: € 100,00
€ 62,86
-38% Bullpadel
Bullpadel K2 Power 2023 padel racket | Geef je spel meer kracht met dit Bullpadel-racket van gemiddeld niveau, een model dat opvalt door zijn punch omdat het is ontworpen met een diamantvorm en een hoge balans
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel K2 Power 2023 padel racket

We analyseren de volledige catalogus gepresenteerd door Bullpadel 2023 met een model dat is aangepast voor alle doelgroepen. Voor de meeste hitters presenteren we het nieuwe zwart-blauwe K2 power padel racket, een model uit de performance-serie ontworpen in diamantformaat en met een hoge balans, zodat de sweetspot kleiner is en opvalt door zijn kracht.

Hoewel het een powerracket is, is het niet zo technisch als andere modellen, omdat de constructie van glasvezel en zacht eva-rubber het een zachter gevoel geeft, waardoor het meer gevoel geeft bij het slaan. Het framegedeelte is gemaakt van carbon en is versterkt met het Strenforce-systeem om een betere weerstand te bereiken. Bovendien zorgt het hartontwerp voor grote stabiliteit.

Bullpadel k2 power oranje en grijs, kenmerken:

  • Meer kracht met de nieuwe Bullpadel K2 Power 2023 vanwege zijn diamantformaat en hoge balans.
  • Semi-soft touch dankzij het gebruik van zacht eva-rubber in de kern.
  • Sterke en solide structuur met carbon frame.
  • Oppervlak met glasvezel, een elastisch materiaal dat een snelle aanpassing bevordert.
  • Streinforce-versteviging om het risico op breuk te minimaliseren.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus je kunt spelen zonder ongemak.
  • Beschikbaar in de performance serie Bullpadel 2023 padel rackets.

Voor wie is het? Meer gericht op de mid-level speler die meestal backhand speelt, omdat het een meer aanvallend profiel heeft en de K2 je in staat stelt om meer kracht in de hit te zetten vanwege het diamantformaat en de balans aan de bovenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een snelle aanpassing van de speler bevordert, omdat het is vervaardigd met elastische en flexibele materialen. Bovendien presenteert het dit seizoen een heel cool ontwerp dat zwart combineert met details in verschillende blauwtinten.Je zult het op het eerste gezicht geweldig vinden!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten