Bullpadel Indiga Power 2023
  • Bullpadel Indiga Power 2023
  • Bullpadel Indiga Power 2023

Bullpadel Indiga Power 2023

PVP: € 80,00
€ 59,96
-26% Bullpadel
padel racket Bullpadel Indiga PWR 2023 | Geniet van de beste prestaties op de baan met dit Bullpadel-racket voor beginners, een basismodel waarmee je je slagen kunt verbeteren en perfectioneren.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Indiga PWR 2023 padel racket

Als je gaat padel spelen, doe dat dan met een van de nieuwe rackets van Bullpadel 2023. Een nieuwe editie van het rode Indiga PWR padelracket keert terug, een model dat zowel in aanval als verdediging zeer goed reageert dankzij het Druppelformaat met ietwat hoog saldo. Het is dus geschikt voor elke speelstijl.

Hoewel het een initiatieschep is, zijn noch de materialen, noch hun technologieën verwaarloosd bij de vervaardiging ervan. Zo bevat het glasvezel met koolstofversterkingen in het buisvormige gebied om een grotere weerstand te bereiken. Het binnenste rubber is zacht eva, wat een zeer goede output genereert en trillingen vermindert, zodat je zonder ongemak kunt spelen.

Bullpadel Indiga Power in rood, kenmerken:

  • Teardrop formaat om de sweet spot van de Bullpadel Indiga PWR 2023 uit te breiden.
  • Medium - hoge balans om meer kracht in de hit te krijgen.
  • padel racket met snelle aanpassing dankzij de combinatie van flexibelere materialen.
  • Grotere weerstand tegen stoten met koolstofversterkingen in de buis.
  • Grote elasticiteit dankzij de glasvezel in de vlakken.
  • Ik sla zonder trillingen met het zachte eva-rubber van de kern.
  • Bullpadel 2023 racketcatalogus voor beginners.

Voor wie is het? Voor jongens die beginnen met spelen of het af en toe doen, aangezien het een initiatieracket is dat je zal helpen de techniek van elk schot te verbeteren en te perfectioneren en te genieten van een comfortabele slag zonder trillingen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Bullpadel-racket is dat de beste materialen en design van het merk samenbrengt. Dit seizoen zal iedereen je aankijken dankzij zijn nieuwe afbeelding in rood, dus het wordt de meest opvallende van de Tourline-serie.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten