Bullpadel Indiga Woman
  • Bullpadel Indiga Woman
  • Bullpadel Indiga Woman

Bullpadel Indiga Woman

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Indiga W 2023 | Geniet van je begin met dit Bullpadel-beginnersracket, een model aangepast voor dames omdat het een lichter gewicht heeft en veel controle heeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Indiga Woman 2023 Padel racket

Geniet van je begin in deze sport met het nieuwe blauw-witte Indiga W padelracket, een model uit de Tourline-serie, de meest eenvoudige van Bullpadel 2023. Het is een model dat is ontworpen voor meisjes, dus het heeft een lichter gewicht. Behalve dat het een inwijding is, heeft het een rond formaat en een lage balans om meer controle te hebben.

Wat de fabricage betreft, is glasvezel praktisch gebruikt i de structuur, waardoor het framegebied met koolstof is versterkt. Het heeft ook zacht eva-rubber aan de binnenkant, een zacht schuim dat het gevoel van slaan verhoogt, trillingen beter absorbeert, waardoor je kunt spelen zonder ongemak aan je arm.

Bullpadel Indiga Indiga voor blauw meisje, kenmerken:

  • Gewicht rond de 350 - 360 gram van de nieuwe Bullpadel Indiga W 2023.
  • Ronder formaat met balans dicht bij de hand.
  • Racket voor dames met een brede sweetspot, waarmee we ongedwongen fouten kunnen verminderen.
  • Grote bespeelbaarheid dankzij de glasvezel die in de vliegtuigen wordt gebruikt.
  • Met koolstof versterkt frame voor meer weerstand tegen schokken.
  • Veel zoetheid in de aanraking dankzij het zachte rubber van de kern.
  • Beschikbaar in de Bullpadel 2023 initiatie racketcatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor vrouwen die beginnen met padel omdat het een padel racket is met veel controle en een zachtere touch, dus het is heel gemakkelijk te hanteren. Het zal ons dus helpen om de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u zult genieten van de beste prestaties op het circuit en van de meest elegante esthetiek. In deze editie keert hij terug met een lichtblauw ontwerp met een logo en details in het wit.Jij wordt de koningin van de baan!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten