Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas
  • Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas
  • Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas

Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas

PVP: € 74,38
€ 74,34
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijze padeltas | Bescherm je uitrusting tijdens het vervoeren met de nieuwe donkergrijze Vertex padel racketas die ruimte biedt aan vier rackets en om je schoenen in op te bergen

Tas voor padel Bullpadel Vertex BPP-23001 donkergrijs

We hebben nu de nieuwe Bullpadel 2023 Padeltas-collectie beschikbaar, zodat je uitgerust met de beste kwaliteitsproducten naar de wedstrijden kunt gaan. Koop de Vertex BPP23001-rugzak die is ontworpen met stukken schuim in het ruggedeelte, zodat je hem comfortabel kunt vervoeren.

In het ontwerp is aan de buitenkant een harde schaal opgenomen die helpt om alles wat je binnen draagt te beschermen tegen schade door stoten. Daarnaast heeft hij ook meerdere vakken waarin je al je sportartikelen overzichtelijk kunt opbergen.

Vertex BPP23001 Padeltas tas in donkergrijze kleur, kenmerken

  • De Vertex BPP-23001 wordt de Padeltas van Juan Tello
  • Twee zakken aan elke kant met de capaciteit om twee rackets in elk op te bergen.
  • Thermobescherming in de zakken om ze te beschermen tegen temperatuurschommelingen.
  • Groot Headvak om alles georganiseerd te houden.
  • Gevoerde stukken in het ruggedeelte om hem comfortabel te vervoeren.
  • Geventileerd vak om schoenen in op te bergen.
  • Zak aan de zijkant om kleinere persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2023 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor die jongens die meestal veel sportuitrusting meenemen naar training, dus ze zijn op zoek naar een tas die groot is en verschillende compartimenten heeft om alles in te vervoeren zonder op te houden comfortabel te zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete padel racketassen uit de hele collectie is, is hij ook uitgevoerd in het zwart met donkergrijze details, een zeer elegante combinatie zodat je goed uitgerust naar al je wedstrijden kunt gaan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten