Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 02 LTD
  • Bullpadel Vertex 02 LTD
  • Bullpadel Vertex 02 LTD

Bullpadel Vertex 02 LTD

PVP: € 200,00
€ 134,95
-33% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padel racket | Krachtig en comfortabel slaan met dit geavanceerde Bullpadel-racket, een ruitvormig model en een hoge balans die is gemaakt met fibrix-technologie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 02 gelimiteerde editie padel racket

Voel de kracht in je handen met het nieuwe groene en zwarte Vertex 02 LTD padelracket, een model dat Bullpadel 2023 heeft ontwikkeld voor spelers die op zoek zijn naar exclusieve producten. Het is een racket in beperkte oplage, dus het heeft een uitzonderlijke afwerking en behoudt zijn geweldige punch dankzij het diamantformaat en de hoge balans.

Voor de constructie combineert het fibrix-technologie op de gezichten, dat wil zeggen een combinatie van glasvezel en koolstof. Het frame is ook versterkt met koolstof en de structuur om meer sterkte te bereiken. Het rubber is multieva, dus je hebt de output en kracht die je nodig hebt bij elke actie en dankzij het ruwe oppervlak kun je de bal meer spin geven.

Bullpadel Vertex Vertex 02 limited edition groen, kenmerken:

  • Oppervlak met ruwheid van het reliëftype in de nieuwe Bullpadel Vertex 02 LTD.
  • Diamantformaat en ietwat hoge balans, wat het een powerracket maakt.
  • Uitstekende balopbrengst en comfortabele aanraking met de multieva-kern met 2 dichtheden.
  • Grotere weerstand tegen stoten dankzij het frame van 100% carbon.
  • Meer elastische aanraking voor een snelle aanpassing
  • Vliegtuigen met fibrix-technologie die een snelle aanpassing bevordert.
  • Stabiel slagwerk en meer solide structuur met structurele verstevigingen.
  • Inbegrepen in de Bullpadel 2022 avantline serie padelrackets.

Voor wie is het? Gericht op de speler van hoog of gemiddeld niveau die in de backhandpositie speelt en de bal graag hard slaat, aangezien de Vertex 02 een redelijk krachtig racket is, maar ook een royale sweetspot biedt om geen overmatige controle te verliezen bij het verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? AOmdat het een product in beperkte oplage is, met zeer weinig eenheden te koop, dus alleen de snelste om de bestelling te plaatsen, kan het krijgen. Hij keert ook terug met een spectaculair design in zwart en details in donkergroen, erg cool!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten