Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD donkergrijze
  • Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD donkergrijze

Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD donkergrijze

PVP: € 65,00
€ 39,95
-39% Bullpadel
padeltas Bullpadel BPP-22002 LTD donkergrijs | Bescherm je racket terwijl je het meeneemt naar wedstrijden met de nieuwe BPP-22002 LTD padeltas van Bullpadel, die een groot Headvak en gewatteerde handvatten heeft

Padeltas Bullpadel BPP-22002 LTD donkergrijs

Ontvang als een van de eersten de nieuwe collectie padel racketassen en rugzakken van het merk Bullpadel die je kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Koop de LTD BPP-22002 Padeltas die perfect is voor mensen die net genoeg meenemen zodat ze geen te grote tas nodig hebben.

Hij verdeelt zijn ruimte in een Headvak dat erg ruim is, zodat je al je kleding en sportuitrusting erin kunt opbergen. Het is ook ontworpen met een zijvak met thermotechnologie, zodat u uw racket erin kunt opbergen en veilig kunt vervoeren.

Bullpadel LTD BPP-22002 tas in donkergrijs, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-22002 LTD is ontworpen met zeer resistente en hoogwaardige materialen.
  • Je kunt hem als rugzak op je rug dragen dankzij de gewatteerde handvatten.
  • Het heeft kleine vakjes zodat je die voorwerpen kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben.
  • Geventileerd vak om je schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • De schep berg je op in de zak met thermobescherming.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 paletatassen voor dames.

Voor wie is het? Perfect voor die vrouwen die een tas nodig hebben om mee te nemen naar wedstrijden die niet te groot en lastig te vervoeren is, maar die de perfecte ruimte bevat om je materiaal op een georganiseerde manier te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een zeer comfortabele padeltas wordt, maar ook vanwege het donkergrijze ontwerp met roze details, een eenvoudige maar ongetwijfeld erg mooie combinatie zodat je hem bij al je kleding kunt dragen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Strijd met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het uitgegroeid tot een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten