Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 rode
  • rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 rode
  • rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 rode

rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 rode

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Performance BPM-23004 rode padelrugzak | Vervoer net genoeg in de nieuwe Performance BPM-23004-rugzak die is ontworpen in zwart en rood, perfect voor het opbergen van je padelracket en schoenen

rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 rood

Als jij een van de mensen bent die niet veel materiaal meeneemt naar de wedstrijden, brengt het merk Bullpadel je de nieuwe collectie rugzakken zodat je alles op een beschermde manier kunt dragen. Een daarvan is de nieuwe Performance BPM-23004 rugzak die is ontworpen met een zeer ruim Headvak.

Binnenin vind je een compartiment waarin je het padelracket kunt opbergen zodat het beter beschermd is tijdens het vervoeren. Het heeft ook een gaasvak aan de zijkant waar je een fles water of blikjes ballen in kunt bewaren om mee te nemen naar de wedstrijden.

Bullpadel Performance BPM-23004 rugzak in zwart en rood, kenmerken

  • De BPM-22004 Performance BPM-23004 is klein van formaat.
  • Headvak waar je al je materiaal in kwijt kunt.
  • Kleiner vak aan de buitenkant om een mobiele telefoon, sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • De rug is gewatteerd zodat hij comfortabel te vervoeren is.
  • Extra ruimte aan de zijkant dankzij het gaasvak.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Bullpadel 2023 padelballen collectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die niet gewend zijn om veel uitrusting mee te nemen naar wedstrijden, dus ze willen geen palettas die te groot en te zwaar is en oncomfortabel is om te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hoewel hij klein van formaat is, stelt hij niet teleur qua ruimte zodat je al je materiaal mee kunt nemen. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details in rood, een zeer opvallende combinatie en waarmee je zeker zult slagen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padelrackets, kleding, schoenen, paleta-tassen en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al zijn producten voor padel zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten