Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 neger
  • Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 neger

Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 neger

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Tour BPP-23015 zwarte padel racketas | Als jij een van degenen bent die niet veel materiaal meeneemt naar de wedstrijden, brengt het merk Bullpadel de Tour BPP-23015 Padeltas-tas met ruimte voor de padel racket en materialen

Bullpadel Tour BPP-23015 2023 kleine Padeltas

Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe collectie padel racketassen van het merk Bullpadel die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de Tourbag BPP-23015 die middelgroot en zeer licht is, zodat u hem comfortabel kunt dragen.

Beginnend met het ontwerp, vinden we een Headvak met gemakkelijke toegang waar we al onze sportuitrusting kunnen opbergen. Het heeft ook een zijvak dat plaats biedt aan maximaal twee rackets en een kleiner vak aan de buitenkant om kleinere voorwerpen in op te bergen.

Bullpadel BPP-23015 Tourtas in zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-23015 Tour Black is een klein en licht model.
  • Zijvak om maximaal twee rackets beschermd in op te bergen.
  • Gevoerde handgrepen waardoor hij zeer comfortabel op de rug te dragen is.
  • Kleinere vakken om je telefoon of sleutels in te stoppen.
  • Groot Headvak zodat je alles geordend kunt opbergen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2023 basic Padeltas-catalogus.

Voor wie is het? Deze Padeltas is ideaal voor al die mensen die alleen het hoogstnodige meenemen naar de training, zodat ze geen te grote en moeilijk te vervoeren tas nodig hebben. We raden het ook aan aan al die mensen die met de motor of fiets reizen.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen zal je al je materiaal geordend kunnen vervoeren, maar zal je ook een zeer opvallend zwart met oranje design kunnen dragen om te slagen op de padelbaan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Strijd met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het uitgegroeid tot een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten