Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 azul
  • Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 azul
  • Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 azul

Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 azul

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
padel racketas Bullpadel Tour BPP-23015 blauw | Laat niets thuis met de nieuwe Bullpadel Tour BPP-23015-rugzak, ontworpen met ruimte voor twee padelrackets in het gewatteerde zijvak

Bullpadel Tour BPP-23015 lichtblauw Padeltas

Het merk Bullpadel is terug met zijn nieuwe collectie tassen en tassen voor padel rackets die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop de nieuwe Tour BPP-23015-rugzak die middelgroot is, zodat je alleen het hoogstnodige mee kunt nemen naar al je wedstrijden.

Het is een van de kleinste in de hele collectie, maar stelt niet teleur qua ruimte, aangezien het een zijvak heeft om 1 of twee padelrackets in op te bergen. Het is ook ontworpen met een Head- en een kleinere om al die voorwerpen op te bergen die je altijd bij de hand wilt hebben.

Bullpadel BPP-23015 Tourtas in lichtblauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-23015 Tour is uitgevoerd in lichtblauw met zwarte details.
  • Het heeft een kleiner vak waarin je sleutels of je mobiel kunt opbergen.
  • In het zijvak kun je maximaal twee rackets opbergen.
  • De handvatten aan de achterkant zijn gecapitonneerd zodat hij zeer comfortabel te vervoeren is.
  • Het Headvak is gemakkelijk toegankelijk en ruim.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2023 basic Padeltas-catalogus.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die met de motor of fiets reizen, waarvoor ze een tas nodig hebben die klein is en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zonder te zwaar en oncomfortabel te zijn om naar wedstrijden te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met hoogwaardige materialen die de weerstand helpen verbeteren. Het is ook ontworpen in lichtblauw, het mooiste zodat je het bij je kleding kunt matchen, het wordt een van je favorieten!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Strijd met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het uitgegroeid tot een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten