Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 grijs
  • Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 grijs
  • Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 grijs

Padeltas Bullpadel Tour BPP-23015 grijs

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Tour BPP-23015 grijze padel racketas | Word volledig uitgerust met de nieuwe Tour BPP-23015 Padeltas-tas van het merk Bullpadel, die is ontworpen met zeer resistente stoffen om slijtage te voorkomen

Bullpadel Tour BPP-23015 grijze en groene Padeltas

Kies uit een grote verscheidenheid aan ontwerpen wat uw nieuwe padeltas wordt die u kunt vinden in onze uitgebreide catalogus. Een daarvan is de BPP-23015 Tour die deel uitmaakt van de nieuwe Bullpadel 2023-collectie, een perfecte rugzak voor mensen die niet veel materiaal willen vervoeren.

Hoewel het een van de kleinste in de collectie is, stelt het niet teleur qua ruimte, aangezien het een zeer ruim Headvak heeft om je kleding of padelaccessoires in op te bergen. Er is ook een gewatteerd zijvak toegevoegd, zodat u maximaal twee padelrackets kunt opbergen.

Bullpadel BPP-23015 Tourtas in grijs, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-22015 Tour is vervaardigd met hoogwaardige materialen voor meer weerstand.
  • Zijvak met capaciteit voor twee padelrackets.
  • Het heeft een kleiner vak om je telefoon of sleutels in te stoppen.
  • Je draagt hem heel comfortabel als rugzak dankzij de gewatteerde handvatten.
  • Design in grijs met details in groen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2023 basic Padeltas-catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die hun materiaal geordend mee willen nemen naar wedstrijden of trainingen, dus een rugzak nodig hebben waarin ze het kunnen vervoeren zonder te groot te zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een Padeltas van hoge kwaliteit is, perfect om lang mee te spelen. Hij is ook uitgevoerd in het grijs met details in het groen, een simpele combinatie maar met felle kleuren waarmee het je zal lukken.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Strijd met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het uitgegroeid tot een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten