Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte sportcap | Kleed je zoals je professionele spelers met de nieuwe BPG-WPT2305 cap van het merk Bullpadel, perfect om je huid en ogen te beschermen tegen de zonnestralen

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 zwarte padel

Ontdek de nieuwe collectie accessoires en accessoires van het merk Bullpadel die nu verkrijgbaar is in onze online padel tennis winkel. Binnenin vind je de BPG-WPT2305-dop die deel uitmaakt van de officiële collectie voor de World Padel Tour van het bedrijf, je zult er dol op zijn!

Het is ontworpen met een zeer breed padel racket dat je ogen en huid helpt beschermen tegen de zon en pijnlijke brandwonden tijdens het spelen voorkomt. Het is ook ontworpen met een riem aan de achterkant waarmee u het naar wens kunt aanpassen voor meer comfort.

Bullpadel dop BPG-WPT2305 kenmerken:

  • De Bullpadel BPG-WPT2305 maakt deel uit van de World Padel Tour-collectie van het bedrijf.
  • Breed padel racket om je te beschermen tegen zonnestralen.
  • Verstelbaar bandje aan de achterkant zodat je hem naar eigen wens kunt verstellen.
  • Gemaakt met polyesterweefsel voor meer weerstand.
  • Ontwerp in zwart om bij je kleding te passen.
  • Collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is een perfect accessoire voor mensen die padel spelen of buitensporten, aangezien deze Bullpadel-cap je helpt je huid en ogen te beschermen tegen de zonnestralen en daarom kun je comfortabel je wedstrijden spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een model is dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie voor de World Padel Tour. Daarom is het ontworpen in het zwart met de naam van de wedstrijd op de voorkant, zodat je je kunt kleden als je favoriete spelers.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten