Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijs vigor
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijs vigor
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijs vigor

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijs vigor

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijs vigore | Voorkom dat de zon je ervan weerhoudt om je beste prestaties op het veld te leveren met de nieuwe BPG-WPT2305-cap van de firma Bullpadel die je in verschillende kleuren kunt vinden

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grijze vigore padel

Rust jezelf dit seizoen uit met accessoires van hoge kwaliteit dankzij de nieuwe Bullpadel-collectie, waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid om jezelf uit te rusten. Een daarvan is de BPG-WPT2305-dop, een ideale aanvulling om je huid te beschermen tegen zonnestralen terwijl je speelt.

Dit model maakt deel uit van de nieuwe World Padel Tour-collectie en is daarom ontworpen met de naam van de wedstrijd erop om uitgerust te zijn zoals de professionals. Aan de andere kant is hij one size fits all maar dankzij het bandje op de rug kun je hem naar wens verstellen.

Bullpadel cap BPG-WPT2305 in grijze kleur, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2305 maakt deel uit van de World Padel Tour-collectie.
  • Verzamelt geen zweet om je tijdens het spel koel te houden.
  • Het is gemaakt met polyester om slijtage te verminderen.
  • Breed padel racket om te voorkomen dat de zon je stoort tijdens het spelen.
  • Pas hem naar wens aan met de tape op de achterkant.
  • Collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die de zon en hitte willen bestrijden tijdens het padel, omdat dit accessoire niet alleen de huid beschermt tegen zonnebrand, maar ook helpt voorkomen dat zweet in de ogen komt, waardoor je niet comfortabel kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het grijze ontwerp, dat je kunt combineren met al je sportoutfits. Het is ook ontworpen met de naam van de wedstrijd op de voorkant, zodat je een van de officiële accessoires van de bekendste wedstrijd in de wereld van racen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten