Cap Bullpadel BPG-232 marineblauwe
  • Cap Bullpadel BPG-232 marineblauwe

Cap Bullpadel BPG-232 marineblauwe

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-232 marineblauwe | Voorkom brandwonden tijdens het padel met de nieuwe BPG-232 blauwe dop van Bullpadel, een ideaal accessoire om je gezicht te beschermen tegen de zonnestralen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

CapBullpadel BPG-232 marineblauwe padel

Combineer je padelaccessoires met je kleding dankzij de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. Ontdek de BPG-232-dop die is ontworpen in marineblauw, maar verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren om uit te kiezen.

In het ontwerp vinden we een elastische strook aan de achterkant waarmee je hem naar wens kunt aanpassen, zodat hij niet beweegt tijdens het spelen. Het laat ook zweet transpireren dankzij de gebruikte stoffen om je te allen tijde fris te houden en niets houdt je tegen.

Bullpadel cap BPG-232 in marineblauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-232 is one size fits all.
  • Breed padel racket om je ogen te beschermen tegen de zon tijdens het padel.
  • Tape aan de achterkant om hem naar wens te kunnen verstellen.
  • De gebruikte stof zorgt voor ventilatie zodat zweet zich niet ophoopt.
  • Ontwerp in marineblauw met witte details. .
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor spelers die de hitte niet stoppen bij het spelen van padel of sporten, omdat het helpt voorkomen dat zweet in de ogen komt, wat vervelend is tijdens het spelen. Het helpt ook mogelijke zonnebrand te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij is uitgevoerd in marineblauw met witte details, een keuze die je bij een groot deel van je sportkleding kunt dragen. Je kunt het ook dragen met meer casual kleding of als je naar het strand gaat.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten