Cap Bullpadel BPG-233 kersen
  • Cap Bullpadel BPG-233 kersen
  • Cap Bullpadel BPG-233 kersen

Cap Bullpadel BPG-233 kersen

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-233 kersen Cap | Vermijd overmatig zweten tijdens het padel met de nieuwe Bullpadel BPG-233-dop die helpt voorkomen dat zweet van je voorHead je ogen stoort
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap van padel Bullpadel BPG-233 kersen

Nu kun je de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel krijgen waar je uit een groot aantal kunt kiezen om jezelf uit te rusten voor de wedstrijden. Een daarvan is de BPG-233-Cap in kersenkleur, een ideale aanvulling om de huid tijdens het spelen te beschermen tegen zonnebrand.

Bij de fabricage is volledig polyester gebruikt, een stof die het een grote weerstand geeft, zodat het bij intensief gebruik zijn oorspronkelijke kwaliteit niet verliest. Bovendien helpt het ook om zweet te transpireren om overmatig zweten te voorkomen en zo het gevoel van vochtigheid te vermijden.

Bullpadel Cap BPG-233 in kersenkleur, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-232 is ontworpen in kersenkleur.
  • Pas hem naar wens aan dankzij de tape op de achterkant.
  • Polyesterweefsel voor meer weerstand tegen gebruik.
  • Verzamelt geen zweet om je altijd koel te houden.
  • Vind het in een grote verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen.
  • Nu verkrijgbaar binnen de nieuwe Bullpadel 2023 collectie.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die overtollig zweet in hun ogen en zonnebrand willen voorkomen, omdat het een perfect accessoire is omdat het zweet vasthoudt en dankzij het brede padel racket voorkomt dat de zon je stoort tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij het kersenkleurige design kun je hem niet alleen meenemen naar wedstrijden, maar ook bij meer casual kleding of naar het strand. Wacht niet tot het op is en koop een van de accessoires die je favoriet zal worden om naar de games te dragen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten