Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauwe
  • Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauwe
  • Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauwe

Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauwe

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauwe | Bescherm jezelf tegen de zon en het zweet tijdens het padel met de nieuwe BPG-233-cap van de firma Bullpadel die je in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar hebt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap Bullpadel BPG-233 gewassen blauw

De firma Bullpadel is terug met een nieuwe collectie accessoires waarbij je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren en modellen. Een daarvan is de BPG-233-cap die is ontworpen in blauw met het logo van het merk in wit, zodat je hem kunt combineren met je kleding.

Eenmaal aangetrokken, is het zeer comfortabel omdat het is ontworpen met een riem aan de achterkant waarmee je het naar wens kunt verstellen, zodat het niet beweegt tijdens het spelen. Aan de andere kant is het vervaardigd met hoogwaardige stoffen zoals polyester, waardoor het niet aan slijtage onderhevig is.

Bullpadel cap BPG-233 in blauwe kleurkenmerken

  • De Bullpadel BPG-233 is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Laat transpiratie toe om je te allen tijde koel te houden.
  • Het verliest geen kwaliteit bij gebruik en wassen dankzij de vervaardiging met polyesterweefsel.
  • Breed padel racket zodat de zon de ogen niet stoort.
  • Zwart design met witte details.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor die spelers die de hitte niet stoppen tijdens het padel, omdat het een accessoire is dat voorkomt dat zweet in de ogen komt terwijl je speelt om je te allen tijde koel te houden zonder dat iets je tegenhoudt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat is ontworpen met de beste materialen om je geweldige kwaliteit op het veld te geven, zodat je er lang mee kunt spelen. Mede dankzij het blauwe design kun je het combineren met een groot aantal kledingstukken.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in het damesteam. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten