Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Bullpadel BPMU2305 zwarte mauve
  • Wristbands Bullpadel BPMU2305 zwarte mauve

Wristbands Bullpadel BPMU2305 zwarte mauve

PVP: € 10,95
€ 9,95
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU2305 zwarte mauve polsbandjes | Maak je dit seizoen klaar voor de hitte met de nieuwe BPMU2305 padelpolsbandjes die helpen door te zweten terwijl je speelt om ophoping te voorkomen

padel polsbandjes Bullpadel BPMU2305

Verwijder het zweet van je voorHead terwijl je speelt met de nieuwe BPMU2305-polsbandjes die deel uitmaken van de nieuwe complement-collectie van de firma Bullpadel. Dit accessoire helpt ook voorkomen dat zweet van je armen naar je handen gaat, zodat het racket niet wegglijdt tijdens het spelen.

Dit model wordt verkocht in een set van twee paar polsbandjes, een in zwart en een in mauve, zodat je het naar wens kunt combineren met je padelkleding. Aan de andere kant zijn ze zeer goed ademend, zodat u zich tijdens het spelen geen zorgen hoeft te maken over vochtophoping.

Bullpadel BPMU2305 polsbandjes in zwart en mauve, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU2305 wordt verkocht in verpakkingen van twee paar polsbandjes.
  • Ze kriebelen niet dankzij de extra zachte stoffen die zijn gebruikt.
  • Gemaakt van 85% katoen en 15% polyester.
  • Ze vermijden het maken van slechte bewegingen die verwondingen kunnen veroorzaken.
  • Ze helpen voorkomen dat zweet van de armen naar de handen gaat.
  • Nieuwe collectie aanvullingen en accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die willen voorkomen dat het zweet van hun armen tijdens het spelen naar hun handen gaat, omdat ze helpen door het te absorberen zodat niets je tegenhoudt terwijl je op het veld speelt, ze zullen een van je favorieten worden !

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen in zwart en mauve, zodat je ze kunt matchen met je andere sportkleding. Ook zijn ze dankzij de gebruikte stoffen van hoge kwaliteit waardoor je er lang mee kunt spelen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten