Bullpadel Hack 03 Comfort 2024
  • Bullpadel Hack 03 Comfort 2024
  • Bullpadel Hack 03 Comfort 2024
  • Bullpadel Hack 03 Comfort 2024

Bullpadel Hack 03 Comfort 2024

PVP: € 220,00
€ 219,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 Comfort 2024 padel racket | Ontdek het nieuwe Bullpadel Hack 03 Comfort oranje padel racket, een Bullpadel-model uit de Pro-lijnserie die carbon en glasvezel combineert voor meer speelbaarheid.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 CMF 2024 padel racket

Verkrijg extra kracht zonder comfort op te offeren met de nieuwste editie van het padel racket Hack 03 CMF, een aanvalsmodel maar gemaakt van flexibeler materiaal. Het maakt deel uit van de meest geavanceerde serie van Bullpadel 2024, als officieel product van Paquito Navarro. Dankzij het fibrix-systeem dat koolstof combineert met glasvezel, biedt het een elastischer gevoel waardoor de sensaties verbeteren.

Met dit racket zul je genieten van een geweldige slag dankzij de diamantvorm en balans naar de punt. Het frame is 100% koolstof en de nerve-kanalen geven het een grote stevigheid. Bovendien zul je dankzij het multieva-rubber ook genieten van onovertroffen sensaties. Als nieuwigheid dit seizoen is er een ruwe afwerking in reliëf gegeven.

Bullpadel Hack 03 Comfort oranje, kenmerken:

  • Meer kracht in de slag met de Bullpadel Hack 03 CMF in diamantvorm en hoge balans.
  • Vlakken met lichte ruwheid in reliëf, waardoor we betere effecten kunnen afdrukken.
  • Kern in verschillende dichtheden om een goede balans tussen kracht en comfort te bereiken.
  • Solide structuur aangezien het frame van koolstof is.
  • Vibradrive-technologie in de grip om de trillingen die door de impact worden gegenereerd te elimineren.
  • Uitstekende speelbaarheid dankzij de combinatie van glasvezel en koolstof in de vlakken.
  • Air Channel-technologie die de hanteerbaarheid verbetert.
  • Officieel product van Paquito Navarro, WPT-speler.
  • Opgenomen in de geavanceerde serie van Bullpadel 2024 rackets.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op de speler die meestal in de backhandzone speelt, met een hoog of gemiddeld niveau, aangezien het een krachtig racket is maar niet zo veeleisend als de Hack. Zo verbetert het de sensaties van controle en comfort die we hebben tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een officieel product is van Paquito Navarro, dus het bevat het logo en de vorm van de speler. Bovendien keert het terug met een ontwerp vergelijkbaar met de Hack 03, waarbij de zwarte achtergrond wordt gecombineerd met oranje details om het spectaculair te maken!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. En in de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwendubbel.

Haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten