Bullpadel Neuron 2024
  • Bullpadel Neuron 2024
  • Bullpadel Neuron 2024

Bullpadel Neuron 2024

PVP: € 270,00
€ 269,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Neuron 2024 padel racket | Ontdek de nieuwe padel racket van Chingotto, de Neuron speciaal ontworpen voor hem en waarmee je kunt genieten van een geweldige balans tussen kracht en controle.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Neuron 2024 padel racket

Ontdek de nieuwigheden van Bullpadel voor 2023, met modellen aangepast aan alle soorten spelers. We presenteren de Neuron padel racket, een van de nieuwigheden die je kunt vinden in de Pro Line-serie en die het officiële product wordt van Fede Chingotto. Het kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, aangezien het een traanvorm en een gemiddelde balans heeft.

Wat de samenstelling betreft, is carbon gebruikt in het framegebied en xtend 3k-vezels voor de vlakken, waardoor een extra weerstand wordt verkregen. Het heeft ook een Wave-zijontwerp, wat de trillingen vermindert. Bovendien heeft het een multieva-kern en een neuron-hart voor meer stabiliteit. Tot slot bevat het de hesacore en het vibradrive-systeem voor een comfortabele grip.

Bullpadel Neuron van Chingotto, kenmerken:

  • De Bullpadel Neuron heeft een hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.
  • Traanvorm met gemiddelde balans, wat het veelzijdig maakt.
  • Wave-zijprofiel om een frame met golven te krijgen dat de trillingen vermindert.
  • Bevat een multieva-kern, die zich beter aanpast aan langzame en snelle ballen.
  • Voor de vlakken zijn xtend-vezels in 3k gebruikt, wat meer hardheid biedt.
  • Hesacore inbegrepen, wat de grip aanzienlijk verbetert.
  • Vibradrive-technologie in de vuist voor een zachte slag.
  • Het stelt je in staat om de bal gemakkelijk te versnellen.
  • Beschikbaar in de meest geavanceerde serie van Bullpadel rackets 2023.

Voor wie is het bedoeld? We raden het aan voor gevorderde of hooggeplaatste spelers die op zoek zijn naar een evenwichtige padel racket, dat wil zeggen, die kracht en controle in het spel biedt om elk gebied van het veld te kunnen domineren en het punt gemakkelijk te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je niet alleen op het veld veroveren vanwege zijn prestaties, maar je zult het ook op esthetisch niveau leuk vinden. Deze nieuwe Bullpadel racket heeft een carbon afwerking met centraal logo, deel van het hart en witte details, het is bijzonder mooi!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. En in de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwendubbel.

Haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, padel tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten zult vinden voor alle smaken, speelstijlen en budgetten, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten