Bullpadel Ionic Light 2024
  • Bullpadel Ionic Light 2024
  • Bullpadel Ionic Light 2024

Bullpadel Ionic Light 2024

PVP: € 175,00
€ 149,96
-15% Bullpadel
Bullpadel Ionic Light 471614 | Ontdek het nieuwe Bullpadel Ionic Light turquoise padelracket voor vrouwen, een gebalanceerd model met een ruwe afwerking die ons helpt om elk gebied van het veld te domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Ionic Light Padelracket

Geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe serie Nextline rackets van Bullpadel 2023. Hierin vind je het padel racket Ionic Light, een gebalanceerd model dat de bondgenoot wordt van de professionele speelster Claudia Jensen. Het presenteert een hybride mal gecombineerd met een gemiddelde balans, wat het zeer veelzijdig maakt.

Aan de andere kant heeft het een lichter gewicht, waardoor het handelbaar is. Voor de constructie combineert het een carbon buis en glaphite in de vlakken, dat wil zeggen, een mengsel van carbon en glasvezel dat het een padel racket van snelle aanpassing maakt. In de kern bevat het multieva rubber naast een ruwe afwerking die de effecten verbetert die we aan onze schoten kunnen geven.

Kenmerken Bullpadel Ionic Light 2024

  • De Bullpadel Ionic Light 2024 is zeer handelbaar, aangezien het een gewicht heeft tussen 350 - 360 gram.
  • Veelzijdig padel racket voor vrouwen, met een druppelvorm en gemiddelde balans.
  • Onovertroffen sensaties bij het slaan dankzij het multieva rubber van de kern.
  • Carbon is gebruikt in het framegebied samen met het Xforce-systeem dat de stevigheid verbetert.
  • Glaphite-technologie op de gezichten, wat zorgt voor een elastisch gevoel en de speelbaarheid verbetert.
  • Versterkt bruggebied voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Print meer effecten op de bal met het 3D Grain-systeem.
  • Nieuwe collectie padel rackets voor vrouwen Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Voor vrouwen met een hoog of gemiddeld niveau, met een veelzijdige speelstijl. Daarom zoeken ze naar een gebalanceerd padel racket, met goede controle om te kunnen verdedigen en een extra kracht die hen in staat stelt om naar het net te gaan om het punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Bullpadel padel racket voor vrouwen is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met alle technologieën van het merk. Bovendien heeft het een geweldige afwerking: in deze editie combineert het de zwarte achtergrond met het zilveren logo en details over het hele oppervlak in turquoise kleur.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. In de World Padel Tour wordt het merk vertegenwoordigd door spelers als bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno en ook Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke tableau.

Vind in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, pallettassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten