Bullpadel Hack 03 Junior 2024
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2024
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2024

Bullpadel Hack 03 Junior 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 JR HACKJR24 | Laat de kleintjes genieten van de beste sensaties op het veld met de laatste editie van het Bullpadel Hack 03 Junior padel racket, aangepast voor kinderen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 Junior padelracket

Vind het model dat het beste past bij de behoeften van de jeugd dankzij de catalogus van Bullpadel 2024. We presenteren het nieuwe padel racket Hack 03 Junior, een model ontworpen om kracht en controle te bieden aangezien het een diamantvorm heeft maar met een meer gecentreerde balans, dus het is heel goed in balans.

Esthetisch gezien is het gelijk aan het racket van Paquito Navarro maar het heeft specifieke afmetingen en gewicht voor gemakkelijke bediening. Er is 100% carbon gebruikt voor het frame en glasvezel voor de oppervlakken, wat zorgt voor een snelle aanpassing. In de kern is evalastic rubber gebruikt om het comfort te verhogen en zijn Hack-hart geeft het meer stabiliteit.

Bullpadel Hack 03 voor oranje kind, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 03 Junior is ontworpen met een diamantvorm en een gecentreerde balans om het beter in balans te brengen.
  • Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de jeugd.
  • Het genereert zeer goede sensaties bij het raken dankzij de evalastic kern.
  • Het heeft een carbon frame, wat zorgt voor een betere duurzaamheid en weerstand.
  • Oppervlakken in glasvezel, een elastischer materiaal dat de speelbaarheid bevordert.
  • Het beweegt heel gemakkelijk omdat het gewicht tussen 335 - 345 gram ligt.
  • Replica van het racket van Paquito Navarro aangepast aan de handen van de kinderen.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie junior padel rackets Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Perfect voor kinderen van gemiddeld of gevorderd niveau die de beste prestaties willen in elk gebied, aangezien het een evenwichtig racket is dat een ontwerp van de grip, gewicht en prestaties biedt aangepast aan de handen van de jeugd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je kunt genieten van de beste prestaties en design op het veld, aangezien het dezelfde afwerking heeft als de Bullpadel Hack 03 2024. Het combineert dus de kleur zwart met oranje details aan de ene kant en de details in zilver aan de andere kant.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van de spelers. In de World Padel Tour hebben ze de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke kader.

Krijg in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, rackettassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, spelersstijlen en budgetten kunt vinden aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten