Polsband Bullpadel BPMU235 FW koraalgroen
  • Polsband Bullpadel BPMU235 FW koraalgroen

Polsband Bullpadel BPMU235 FW koraalgroen

PVP: € 12,00
€ 11,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU235 FW koraal groen | De Bullpadel BPMU235 FW polsbandjes in koraal en groen zijn je perfecte bondgenoot op het veld. Ze absorberen zweet en beschermen je pols. Ontdek het verschil in jouw spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsband Bullpadel BPMU235 FW koraalgroene

Ben je op zoek naar comfort en bescherming voor je polsen tijdens die intense racketspellen? Maak kennis met de BPMU235 FW-polsbandjes in prachtige tinten koraal en bosgroen. Deze rugzak, met zijn levendige ontwerp en fuchsia geborduurde logo's, garandeert niet alleen een ongeëvenaarde stijl, maar ook optimale bescherming tegen zweet en hitte. Haal ze en breng je spel naar een hoger niveau!

Kenmerken polsband BPMU235 FW - koraal, bosgroen

  • Samenstelling van 85% katoen en 15% polyester
  • Verkrijgbaar in een verpakking van twee stuks: één in bosgroen en de andere in koraal
  • Zeer absorberende stof
  • Elastische vezels die een persoonlijke pasvorm garanderen
  • Het behoort tot de Bullpadel herfst/winter 2023-collectie

Aan wie is het gericht?

Deze polsbandjes zijn ontworpen voor elke racketspeler die zijn prestaties wil optimaliseren. Als jij een van degenen bent die je pols wil beschermen en de concentratie wil behouden, zelfs op de warmste dagen, zonder dat het zweet je parten speelt, dan zijn deze polsbandjes iets voor jou.

Waarom zul je het leuk vinden?

Deze polsbeschermers zijn niet alleen een stijlvolle aanvulling op uw uitrusting, maar bieden u ook de ondersteuning die nodig is om polsblessures te voorkomen. De zachte en absorberende stof zorgt ervoor dat zweet je handen niet bereikt, waardoor ongewenst wegglijden van het racket wordt voorkomen. Met hen heb je absolute controle!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Sinds de oprichting staat Bullpadel synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Het merk heeft normen gesteld op het gebied van design en technologie en biedt producten aan die geschikt zijn voor zowel professionals als hobbyisten. Met elke collectie bevestigt Bullpadel zijn toewijding aan uitmuntendheid en passie voor sport.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten