Bullpadel BPTOWEL marineblauwe handdoek
  • Bullpadel BPTOWEL marineblauwe handdoek

Bullpadel BPTOWEL marineblauwe handdoek

PVP: € 20,00
€ 19,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPTOWEL marineblauw | Ontdek de BPTOWEL handdoek van Bullpadel in het blauw, ideaal om je af te drogen na je wedstrijden. 100% katoen en zeer absorberend. Voel de kwaliteit en maak het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel BPTOWEL marineblauwe padelhanddoek

Na een intensieve dag padel is er niets lekkerder dan je afdrogen met de BPTOWEL handdoek van BULLPADEL in marineblauw. Gemaakt van 100% katoen, garandeert het niet alleen maximale absorptie, maar ook een gevoel van ongeëvenaarde zachtheid. Koop de jouwe en geniet van comfort bij elk gebruik!

Kenmerken BPTOWEL marineblauw

  • Gemaakt van 100% katoenen samenstelling .
  • Perfecte afmetingen van 100x50 cm.
  • Marineblauw ontwerp met merknaam en logo in grijs.
  • Stof die vocht vasthoudt en snel droogt.
  • Hoogwaardige materialen die weerstand en duurzaamheid garanderen.
  • Het behoort tot de Bullpadel lente/zomer 2023-collectie.

Aan wie is het gericht?

Gericht op racketspelers die alles geven op het veld en op zoek zijn naar een handdoek die zich aanpast aan hun behoeften, zodat ze efficiënt kunnen drogen na een intensieve wedstrijd. Het formaat en de stof zijn ideaal voor elke speler die het beste van zijn accessoires eist.

Waarom zal je het leuk vinden?

U zult verliefd worden op de BPTOWEL vanwege zijn zachte en resistente stof . Dankzij de constructie van 100% katoen absorbeert het niet alleen efficiënt, maar droogt het ook in recordtijd. Bovendien voegt het marineblauwe ontwerp met grijze details een vleugje stijl toe aan je padelaccessoires. Ervaar het verschil bij elk gebruik!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel, met een geschiedenis die tientallen jaren teruggaat. Sinds de oprichting zet het bedrijf zich in voor kwaliteit en innovatief design en biedt het producten aan die niet alleen opvallen qua functionaliteit, maar ook qua stijl. Een favoriete keuze voor veel padelprofessionals en fans.

Features
Onze beste producten