Bullpadel backpack BPM-24004 performance oranje 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24004 performance oranje 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24004 performance oranje 2024

Bullpadel backpack BPM-24004 performance oranje 2024

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24004 performance oranje | Ontdek de Padeltas Bullpadel BPM-24004 in oranje kleur, je ideale partner op de padelbaan, ruim, duurzaam en met een aantrekkelijk ontwerp

Bullpadel backpack BPM-24004 performance oranje 2024

Ben je op zoek naar een rugzak die stijl en functionaliteit combineert voor je padelwedstrijden? De backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Oranje 2024 is je ideale partner. Met een levendig en praktisch ontwerp, past deze rugzak perfect bij je behoeften, zowel op de padelbaan als in je dagelijks leven.

Deze rugzak van Bullpadel, een leider in de wereld van padel, biedt je veel ruimte voor je accessoires en uitrusting. De levendige oranje kleur zal je niet alleen laten opvallen, maar weerspiegelt ook je passie voor de sport. Perfect voor spelers die comfort en stijl zoeken.

Kenmerken van de backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Oranje

  • Ruim hoofdcompartiment voor veelzijdige opslag.
  • Gevoerd binnenvak, ideaal om je padelracket te beschermen.
  • Klein voorvak voor accessoires zoals sleutels of mobiel.
  • Zijvakken met gaas voor waterflessen.
  • Geschatte afmetingen: 32 x 47 x 18 cm, gemaakt van nylon risptop.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 padelschoenencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padelspelers die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle rugzak. Perfect voor degenen die ruimte en organisatie nodig hebben voor hun uitrusting, evenals voor dagelijks gebruik.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult het geweldig vinden vanwege de capaciteit, duurzaamheid en het unieke ontwerp dat zwart combineert met oranje details. Het is meer dan een rugzak, het is een accessoire dat je liefde voor padel en je actieve levensstijl weerspieg elt.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft het de markt gerevolutioneerd met producten speciaal ontworpen voor padelspelers.

Met jarenlange ervaring biedt Bullpadel producten die technologie en design combineren, om te voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus. Hun toewijding aan kwaliteit heeft Bullpadel gemaakt tot een vertrouwd merk in de padelgemeenschap.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten