Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024
  • Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024

Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024

PVP: € 15,00
€ 9,96
-34% Bullpadel
Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite | Neem je stijl en functionaliteit mee naar het veld met de Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite ijszwarte toilettas padel. Wacht niet langer en pronk met je nieuwe toilettas!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel toilettas BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024

Ontdek de toilettas Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 toilettas in ijszwart, een exclusieve creatie ontworpen om te combineren met de Bullpadel Elite van Gemma Triay. Deze elegante toilettas, versierd met het logo en de handtekening van de beroemde speelster, is de perfecte aanvulling voor elke padel-enthousiasteling.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, valt deze toilettas niet alleen op door zijn stijl, maar ook door zijn functionaliteit, en biedt het een praktische en duurzame oplossing voor het vervoeren van je toiletartikelen op het padelveld.

Kenmerken van de Bullpadel BPP-24018 D.CASE 2 Elite 2024 IJszwart toilettas

  • Gepersonaliseerd ontwerp dat past bij de Bullpadel Elite van Gemma Triay, met een moderne en elegante stijl.
  • Ideale afmetingen voor comfort en gemak, met een afmeting van 26 x 13 x 14 cm.
  • Gemaakt van duurzaam 600D polyester, wat zorgt voor langdurige weerstand.
  • Meerdere compartimenten, waaronder een centraal compartiment met dubbele rits voor gemakkelijke toegang en een extra zijcompartiment.
  • Versterkte handgreep voor comfortabel en veilig vervoer, perfect voor je reizen naar het veld.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 padelaccessoires collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze toilettas is speciaal ontworpen voor padelspelers die zowel stijl als functionaliteit waarderen. Ideaal voor fans van Gemma Triay en voor die enthousiastelingen die op zoek zijn naar een kwaliteitsaccessoire dat hun passie voor de sport en hun bewondering voor de grote spelers weerspiegelt.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de toilettas van Gemma Triay door zijn exclusieve en praktische ontwerp. Perfect om alles wat je nodig hebt naar het veld te brengen, zijn unieke stijl en functionaliteit maken het een essentiële aankoop voor elke padel fan.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met een geschiedenis van samenwerking met enkele van de beste spelers in de sport, heeft het merk zich gevestigd als een referentie op de markt, met producten die niet alleen uitblinken in prestaties, maar ook in stijl en duurzaamheid.

Bij elke nieuwe collectie toont Bullpadel zijn toewijding aan de ontwikkeling van producten die voldoen aan de behoeften van spelers van alle niveaus, waarmee het zijn positie als marktleider in padeluitrusting verstevigt.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten