Bullpadel pet BPG-PT01 grijze
  • Bullpadel pet BPG-PT01 grijze

Bullpadel pet BPG-PT01 grijze

PVP: € 14,00
€ 13,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-PT01 grijze | Blijf beschermd en stijlvol op het veld met de Bullpadel BPG-PT01 pet in grijs. Uniek ontwerp en superieur comfort voor de padelspeler.

pet padel Bullpadel BPG-PT01

De Bullpadel BPG-PT01 grijze pet combineert functionaliteit en stijl, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke padelspeler. Met zijn exclusieve PADEL TROTTERS ontwerp geborduurd op de klep en een hoogwaardige constructie, beschermt deze pet je niet alleen tegen de zon, maar voegt het ook een onderscheidend accent toe aan je sportkleding. Het verstelbare sluitsysteem en de combinatie van grijze en zwarte kleuren maken het veelzijdig voor elke outfit.

Gemaakt met een 100% polyester voering en een buitenkant van katoen en polyester, biedt de Bullpadel BPG-PT01 pet comfort en duurzaamheid. Ideaal voor zonnige dagen op de baan, zijn ontwerp zorgt voor bescherming tegen verblinding, waardoor je je volledig op je spel kunt concentreren.

Kenmerken van de Bullpadel BPG-PT01 grijze pet

  • PADEL TROTTERS ontwerp geborduurd op de klep dat opvalt door zijn originaliteit en kwaliteit.
  • Verstelbare sluiting die een perfecte pasvorm biedt voor elke hoofdmaat.
  • Combinatie van grijze en zwarte kleuren voor een moderne look die gemakkelijk te combineren is.
  • Samenstelling van 100% polyester voering en een buitenkant van 60% katoen en 40% polyester, biedt de perfecte balans tussen comfort en weerstand.
  • Achterzijde van zwarte mesh die de ventilatie verbetert, waardoor het hoofd koel blijft tijdens wedstrijden.
  • Maakt deel uit van de Bullpadel 2024 collectie.

Voor wie is het bestemd?

Deze pet is speciaal ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar zonbescherming zonder in te leveren op stijl. Perfect voor degenen die hoogwaardige accessoires waarderen die hun sportuitrusting aanvullen, biedend functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult de Bullpadel BPG-PT01 pet geweldig vinden vanwege zijn vermogen om je te beschermen tegen de zon terwijl je een ongeëvenaarde stijl op het veld behoudt. Zijn ontwerp en samenstelling bieden comfort gedurende het hele spel, waardoor het de perfecte keuze is voor jouw wedstrijden en trainingen.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, marktleider in padel, onderscheidt zich door producten aan te bieden die innovatie, kwaliteit en ontwerp combineren. Met een focus op het voldoen aan de behoeften van spelers, heeft Bullpadel een breed scala aan producten ontwikkeld die helpen om prestaties op de baan te verbeteren.

De Bullpadel BPG-PT01 grijze pet is een voorbeeld van de toewijding van het merk aan uitmuntendheid, door spelers niet alleen bescherming en comfort te bieden, maar ook een stijl die opvalt. Door voor Bullpadel te kiezen, kies je een betrouwbare partner in je passie voor padel.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten