Bullpadel Polsbandjes BPMU-FEP2203 marineblauw rood
  • Bullpadel Polsbandjes BPMU-FEP2203 marineblauw rood

Bullpadel Polsbandjes BPMU-FEP2203 marineblauw rood

PVP: € 10,00
€ 9,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU-FEP2203 marineblauw rood | Maximaliseer je prestaties met de Bullpadel BPMU-FEP2203 polsband. Exclusief ontwerp en superieur comfort bij elke wedstrijd. Ervaar het verschil!

Polsbandjes Padel Bullpadel BPMU-FEP2203 marineblauw rood

Ontdek de Bullpadel BPMU-FEP2203 polsband in marineblauw en rood, een onmisbaar accessoire voor elke serieuze padelspeler die functionaliteit met stijl wil combineren. Deze polsband, onderdeel van de exclusieve samenwerking met de Spaanse Padel Federatie, houdt je niet alleen droog tijdens intensieve wedstrijden, maar voegt ook een onderscheidend element toe aan je sportuitrusting met zijn aantrekkelijke ontwerp en levendige kleuren.

Gemaakt met een perfecte mix van katoen en polyester, belooft de Bullpadel BPMU-FEP2203 polsband optimale absorptie en langdurig comfort. Of je nu in een strenge training bent of in een competitie speelt, deze polsband helpt je gefocust te blijven op het spel door de afleidingen van zweet te minimaliseren en een zachte ondersteuning voor je pols te bieden.

Kenmerken Bullpadel BPMU-FEP2203 polsband marineblauw rood

  • Gemaakt met een samenstelling van 85% katoen en 15% polyester voor superieure absorptie en comfort.
  • Exclusief ontwerp in samenwerking met de Spaanse Padel Federatie, met marineblauwe en rode kleuren.
  • Biedt zachte ondersteuning en comfortabele compressie voor de pols tijdens het spel.
  • Ideaal om de concentratie op het spel te houden door de afleidingen door zweet te minimaliseren.
  • One size fits most, biedt uitzonderlijke veelzijdigheid.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor padelspelers van alle niveaus die optimale prestaties op het veld zoeken. Perfect voor degenen die zowel functionaliteit als stijl waarderen, deze polsband is ideaal om je pols droog en comfortabel te houden in elke wedstrijd.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult het geweldig vinden vanwege de combinatie van stijl en functionaliteit. Het onderscheidende ontwerp en de samenwerking met de Spaanse Padel Federatie voegen een exclusief tintje toe, terwijl de samenstelling van katoen en polyester zorgt voor maximaal comfort en absorptie. Bereid je voor om op te vallen op het veld en het verschil te voelen!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Bullpadel de voorhoede geleid in het ontwerp van sportuitrusting, met producten die geavanceerde technologie combineren met moderne stijlen om aan de behoeften van spelers op alle niveaus te voldoen.

Door te kiezen voor accessoires van Bullpadel, word je lid van een gemeenschap van spelers die uitmuntendheid en stijl waarderen. Met Bullpadel ben je uitgerust om elke uitdaging op het veld aan te gaan, zodat je altijd een stap voor bent op je concurrenten.

Features
Onze beste producten