Cartri Shield Alpha 2022
  • Cartri Shield Alpha 2022
  • Cartri Shield Alpha 2022

Cartri Shield Alpha 2022

PVP: € 389,00
€ 323,95
-17% Cartri
Cartri Shield Alpha 2022 padel racket | Concurreer op je beste niveau met dit Cartri high-performance padel racket, een van de meest gebalanceerde en waarmee je grotere effecten op je slagen kunt afdrukken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Cartri Shield Alpha Turquesa

Voor de meest veeleisende spelers presenteren we het nieuwe turquoise Shield Alpha padel racket, een van de meest gebalanceerde in de nieuwste collectie van Cartri 2022. Het is een high-performance racket dat opvalt door zijn balans tussen kracht en controle omdat het een traan heeft formaat met balans in de middelste zone.

Voor de fabricage zijn koolstof en Kevlar gebruikt voor het buisvormige gebied en 3k koolstofweefsel op de vliegtuigen om extra vermogen te bereiken. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat de kern is gemaakt van zacht eva-rubber. Om te eindigen, heeft het een versterking in het hartgebied en ruwheid SAND GRIP die de effecten aanzienlijk verbetert.

Cartri Shield Alpha zwart en turkoois, kenmerken

  • De Cartri Shield Alpha 2022 valt op door zijn veelzijdigheid en past zich aan elke speelstijl aan.
  • Grotere sensaties bij het slaan met de zachte eva-rubberen kern.
  • Teardrop formaat met medium balans voor meer balans.
  • Oppervlak met een ruwe afwerking die het mogelijk maakt om de effecten te verbeteren.
  • Constructie van de vliegtuigen met 3K koolstofweefsel.
  • Stevige structuur met het gebruik van Kevlar, wat een grote weerstand biedt.
  • Meer stabiliteit door het nieuwe ontwerp en versterking in het hartgebied.
  • Nieuwe collectie Cartri 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde spelers die kracht en controle nodig hebben in hun spel, aangezien de nieuwe Shield Alpha een veelzijdig padel racket is dat zich zeer goed aanpast aan elke spelactie en fantastische sensaties biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Op het eerste gezicht zult u genieten van de afwerking. Dit seizoen keert het terug in het zwart, met een centraal logo en alle details in turkoois. Naar onze mening een van de gaafste rackets in de nieuwe Prince Padel collectie.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten