Cartri Snake Limited Edition 2022
  • Cartri Snake Limited Edition 2022
  • Cartri Snake Limited Edition 2022

Cartri Snake Limited Edition 2022

PVP: € 369,00
€ 307,95
-17% Cartri
Cartri Snake Limited Edition 2022 padelpadel | Geweldige aanraking en sensaties bij het slaan met dit Cartri limited edition racket, een technisch model dat flexibelere materialen combineert die de speelbaarheid verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Schoen Cartri limited edition Snake

Kies jouw winnende zwaard binnen de nieuwe racketcollectie van Cartri 2022. Daar vind je modellen zo compleet als bijvoorbeeld het Snake Limited Edition padelracket. Het is een veelzijdig padel racket dat, dankzij het ronde formaat en de goed gecentreerde balans, een breed slagoppervlak en een goede kracht biedt.

Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met het zachte EVA-rubber aan de binnenkant, een schuim dat de baloutput verbetert en de impact van de bal absorbeert. Bovendien is de structuur zeer solide omdat het koolstof met Kevlar in de buis en koolstof met glasvezel op het oppervlak combineert om de speelbaarheid te vergroten.

Limited Edition Cartri Snake-functies

  • Oppervlak van de Cartri Snake Limited Edition 2022 in koolstofweefsel en glasvezel.
  • Grotere baloutput met het eva zachte rubber van de kern.
  • padel racket uitgebalanceerd door zijn ronde formaat en inhoudsbalans.
  • Buisvormig frame van carbon en kevlar, wat zorgt voor meer weerstand.
  • Nieuwe boordistributie die de prestaties op het spoor verhoogt.
  • Geweldige gameplay, aan te passen aan elke speelstijl.
  • Collectie rackets voor heren Cartri Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket met een semi-soft touch, omdat dankzij de gebruikte materialen de nieuwe limited edition snake een zeer comfortabele touch biedt, betere sensaties biedt bij het slaan en blessures vermindert.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen waarderen vanwege zijn prestaties op de baan, maar ook vanwege zijn fantastische ontwerp, aangezien het een cartri-racket in beperkte oplage is. Dus slechts enkelen zullen kunnen genieten van de prestaties en het fantastische ontwerp in zwart met details in groen en koraal.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten