Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022
  • Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022
  • Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022

Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022

PVP: € 369,00
€ 307,95
-17% Cartri
Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022 padel padel racket | Breng je beste spel naar boven met dit hoogwaardige Cartri-racket, een limited edition-model dat de controle, kracht en comfort biedt die je nodig hebt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Limited Edition Cartri Wolf Arctic

Profiteer van elke wedstrijdactie met het Wolf Artic Limited Edition padel racket in zwart en wit, een model dat je zult vinden in de nieuwe Cartri Padel 2022-collectie. Het is ontworpen in een oversized rond formaat met medium balans, dus eenmaal in de hand zullen we merken dat het zeer goed gecompenseerd wordt en zorgt voor zeer goede sensaties bij het slaan.

Hiervoor is aan de binnenkant eva zacht rubber gebruikt, een zachter schuim dat trillingen minimaliseert. Voor de structuur is gebruik gemaakt van carbon, waardoor het een grote weerstand en stevigheid biedt. Om het af te maken, heeft het een nieuw boorontwerp en een spectaculaire limited edition-afwerking.

Limited Edition Cartri Wolf Artic-functies

  • Ontwerp met een oversized ronde mal en gecentreerde balans van de Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022.
  • padel racket in beperkte oplage met zeer weinig eenheden te koop.
  • Onverslaanbare aanraking met het zachte EVA-rubber aan de binnenkant.
  • Grotere weerstand dankzij de 100% carbon constructie.
  • Stabiel en torsievrij slaan dankzij het hartontwerp.
  • Zeer goed gecompenseerd dankzij zijn ronde formaat en medium balans.
  • Progressieve gatenverdeling die de prestaties verhoogt.
  • Een van de exclusieve rackets van Cartri Padel 2022.

Voor wie is het? Voor spelers met een gevorderd niveau die graag slaan, met gelijke kracht en controle in hun handen, aangezien de nieuwe Wolf Artic een uitgebalanceerd racket is, dat zeer goed presteert, zowel achteraan op het veld als wanneer hij naar de aanval gaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van zijn fantastische functies, zult u het ook waarderen vanwege zijn esthetiek. Omdat het een limited edition-model is, heeft het een zeer zorgvuldig ontwerp in zwart, wit en een lichtblauw wolfsontwerp. We verzekeren je dat je het middelpunt van alle ogen zult zijn!

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten