Verzending en bezorging


Zendingen naar het schiereiland Spanje


Zendingen naar de Balearen en Portugal


Zendingen naar de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla


Verzending naar Europa


Zendingen naar Zuid-Amerika en de rest van de wereld


Hoe lang duurt mijn bestelling?


Mijn bestelling komt niet aan, waar is deze?


Bestelling annuleren of adres wijzigen

Zendingen naar het schiereiland Spanje

Alle bestellingen die vóór 17.00 uur (maandag t/m donderdag, werkdag) zijn bevestigd of betaald, worden dezelfde dag verzonden met leveringsverplichting volgens tariefvoorwaarden, de verzendkosten bedragen € 3,95 zolang de minimale bestelling van € 55, in in het geval dat het bedrag van de producten groter is dan € 55, is verzending gratis indien de klant dit wenst, de verzendmethode is standaard zonder enige leveringsverplichting.

Bestellingen die op vrijdag (werkdagen) voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden op maandag geleverd, tenzij de klant om levering op zaterdag heeft gevraagd en service heeft in die populatie, de bezorgservice op zaterdag kost € 9,95 voor elke bestelling. het bedrag, bij leveringen op zaterdag is betaling onder rembours niet toegestaan.

Het transportbedrijf verbindt zich ertoe het pakket de volgende werkdag vóór 19.00 uur af te leveren, zolang er geen uitzonderlijke omstandigheden zijn (overstromingen, sneeuwval, enz.) en het schiereiland Spanje is, zal Zona de Padel in geen geval verantwoordelijk zijn voor vertraging in de levering of afwezigheid van de klant, hoewel hij altijd zal proberen om elk incident dat zich voordoet zo snel mogelijk op te lossen.

Alle bestellingen worden in realtime gesynchroniseerd met onze website, u kunt de status op elk moment controleren via uw klantenpaneel, in de bestelgeschiedenis.

Zendingen naar de Balearen en Portugal

Zendingen naar de Balearen en Portugal hebben de volgende tarieven, de optie rembours is niet beschikbaar.

Verzendbedrag voor bestellingen onder de €30

€ 7,95

Verzendbedrag voor bestellingen tot €55

€ 4,95

Verzendbedrag voor bestellingen van meer dan € 55

€ 4,95

Dankzij de overeenkomst die we hebben met de transportbedrijven, worden alle bestellingen in realtime gesynchroniseerd met onze website, u kunt te allen tijde de status van de bestelling kennen via uw klantenpaneel, in de bestelgeschiedenis.

Zendingen naar de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla

Zendingen naar de Canarische Eilanden, Ceuta, Melilla hebben speciale tarieven, afhankelijk van het uiteindelijke aankoopbedrag, behalve voor dozen met ballen, die kunnen oplopen omdat het grote volumes zijn.

De producten die op de Canarische Eilanden worden geleverd, dragen geen btw, maar dragen de bijbehorende IGIC.

Alle bestellingen worden met de post van Spanje verzonden tegen een kostprijs van € 20, de geschatte levertijd voor ontvangst van goederen is 8-12 dagen, houd er rekening mee dat de levertijden worden berekend op werkdagen (maandag tot vrijdag) en dat leveringen niet gemaakt op zaterdag, zondag en feestdagen, verlaten de goederen ons magazijn slechts één keer per week met deze bestemming.

In het geval dat een product moet worden geretourneerd of gegarandeerd, moet de klant het terugbrengen naar onze winkel met de middelen die hij geschikt acht, CORREOS aanbevelend, deze kosten komen voor rekening van de koper, Zona de Padel zal deze kosten niet dragen van retourzending, wijzigingen, beheer of douane.

In het geval dat de klant douane moet betalen, is dit de verantwoordelijkheid van de klant.

Zodra de aankoop is voltooid, ontvangt u een e-mail met uw bestelling en kunt u vanuit uw gebruikersprofiel de verzendstatus zien.

Verzending naar Europa

Wij verzenden naar ALLE landen van de Europese Unie, met name naar Frankrijk, Portugal, Italië, Duitsland, Zwitserland, Zweden, de verzendkosten verschijnen automatisch en worden berekend bij het plaatsen van de bestelling op basis van de bestemming en het gewicht.

Alle bestellingen worden verzonden door UPS, de geschatte levertijd voor ontvangst van goederen is 3-5 dagen, houd er rekening mee dat de levertijden worden berekend op werkdagen (maandag tot vrijdag) en dat leveringen niet plaatsvinden op zaterdag, zondag en feestdagen .

In het geval dat een product moet worden geretourneerd of gegarandeerd, moet de klant het terugbrengen naar onze winkel met de middelen die hij geschikt acht. Padel Zone neemt deze retour-, beheer- of douanekosten niet op zich.

Zendingen naar Zuid-Amerika en de rest van de wereld

Alle zendingen naar Argentinië worden betaald via bankoverschrijving of bankstorting, er wordt geen andere betalingsmethode geaccepteerd en de kosten worden bepaald op basis van het volume van de zending.

Alle bestellingen worden verzonden door UPS, de geschatte levertijd voor ontvangst van goederen is 7-12 dagen, houd er rekening mee dat de levertijden worden berekend op werkdagen (maandag tot vrijdag) en dat leveringen niet plaatsvinden op zaterdag, zondag en feestdagen , dagelijks verlaten alleen goederen ons magazijn.

In het geval dat een product moet worden geretourneerd of gegarandeerd, moet de klant het terugsturen naar onze winkel met de middelen die hij geschikt acht. Deze kosten komen voor rekening van de koper, Padel Zone neemt de kosten van retournering, beheer niet op zich. of douane.

Hoe lang duurt mijn bestelling?

Als uw bestelling veel langer duurt dan aangegeven bij uw aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice, onthoud dat u vanuit uw klantenaccount de bestelling kunt volgen en kunt zien of er vertraging is.

Je kunt het direct zien op de website van de vervoerder, hoewel je altijd e-mails zult ontvangen met de status van je bestelling, of als je wilt dat we het zoeken naar het pakket kunnen beheren, stuur ons dan een vraag via het contactformulier.

Mijn bestelling komt niet aan, waar is deze?

Als uw bestelling veel langer duurt dan aangegeven bij uw aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice, onthoud dat u vanuit uw klantenaccount de bestelling kunt volgen en kunt zien of er vertraging is.

U kunt rechtstreeks de vervoerder bellen die in de verzonden e-mail staat, of als u wilt dat wij het zoeken naar het pakket regelen, kunt u ons een vraag sturen via het contactformulier.

Bestelling annuleren of adres wijzigen

Als uw bestelling ons magazijn niet heeft verlaten, kunt u deze annuleren door een vraag te sturen via het contactformulier, met duidelijke vermelding van het bestelnummer. Onze verkoopafdeling op afstand zal de annulering van de bestelling afhandelen, op dezelfde manier waarop u ons een vraag kunt sturen als u een adreswijziging wilt doorvoeren voordat de bestelling wordt verzonden.

Wij raden u aan om, als u een zojuist geplaatste bestelling wilt annuleren of wijzigen, naast dit schriftelijk aan te geven, u ons ook te bellen op 96 207 19 46 om te voorkomen dat de bestelling het magazijn verlaat. Zodra het door de vervoerder is opgehaald, worden zowel de verzend- als de ophaalkosten in rekening gebracht. In dat geval is het niet langer mogelijk om een ​​bestelling te wijzigen of te annuleren, u moet deze als een retourzending beheren.