Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024
  • Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024
  • Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

PVP: € 240,00
€ 191,91
-21% Drop Shot
Drop Shot Canyon Pro 2.0 DP304015 | Ervaar uitmuntendheid in padel met het Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024-racket. Het biedt uitzonderlijke kracht, controle en weerstand voor gevorderde spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Drop Shot Canyon Pro 2.0 Padel racket

Ontdek de uitmuntendheid in padel met de padel racket Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024. Vervaardigd met Carbon 12K en Eva Pro met hoge dichtheid, biedt deze racket een unieke combinatie van speelbaarheid en duurzaamheid. De Textrem Twill technologie en de Ergo Pro Protector garanderen een uitzonderlijke prestatie en extra bescherming. Met zijn diamantvorm en modern design is de Canyon Pro 2.0 de keuze van Pablo Lima, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kracht.

Met innovatieve kenmerken zoals het Twin Tubular System en het Smart Holes System, biedt deze racket een ongeëvenaarde spelervaring. Gericht op veeleisende spelers die kwaliteit en prestatie waarderen, is de Canyon Pro 2.0 een investering in jouw succes op de baan. Wacht niet langer en voel het verschil!

Kenmerken padel racket Drop Shot Canyon Pro 2.0 2024

  • Heeft een diamantvorm in combinatie met een hoge balans voor krachtig spel.
  • Versterkt met Textrem Twill technologie voor meer kracht en duurzaamheid.
  • Kern van Eva Pro met hoge dichtheid voor een gevoel van controle.
  • Ergo Pro Protector systeem voor extra bescherming.
  • Je zult nauwelijks ongemak voelen met de combinatie van Twin Tubular System en Smart Holes System, wat resulteert in een uitzonderlijke spelervaring.
  • Maakt deel uit van de Pro Competition Drop Shot 2024 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze racket is bedoeld voor gevorderde spelers die een balans zoeken tussen kracht en controle op de padelbaan. Het ontwerp en de technologie zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van veeleisende spelers die op zoek zijn naar prestatie en kwaliteit.

Waarom zul je ervan houden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Canyon Pro 2.0 vanwege zijn unieke combinatie van kracht, controle en duurzaamheid. Ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden bij elke slag, en wordt de racket van Pablo Lima, zal deze racket je helpen uit te blinken op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met een breed scala aan producten ontworpen om aan de behoeften van spelers van alle niveaus te voldoen, blijft Drop Shot de favoriete keuze van veeleisende spelers over de hele wereld.

Sinds de oprichting is Drop Shot een pionier in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om de prestaties en spelervaring van spelers te verbeteren. Met een lange geschiedenis van succes in de wereld van padel blijft Drop Shot synoniem voor uitmuntendheid en prestatie.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten