Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

PVP: € 99,00
€ 89,95
-10% Drop Shot
Drop Shot Conqueror 12 JR DP304002 | Begin de jonge kampioenen met de Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024. Professioneel ontwerp en geavanceerde technologie voor het talent van de jongsten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Drop Shot Conqueror 12 Junior Padel racket

Start de jonge kampioenen met de Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024 padelracket, een referentie in de lijn van junior rackets van de Conqueror Serie. Speciaal ontworpen voor de ontwikkelende vaardigheden van jonge spelers, pronkt dit model met een constructie van Fiberglas voor meer duurzaamheid en flexibiliteit, en biedt het een uitzonderlijke balans van speelbaarheid en controle. De kern van zacht Eva-schuim zorgt voor lichtheid en elasticiteit, waardoor het hanteren en de swing voor junioren gemakkelijk wordt, en zorgt voor een veilige en plezierige speelervaring.

De Conqueror 12 Junior 2024 van Drop Shot bevat geavanceerde technologie zoals het Silicone Grip Channel en het Smart Holes-systeem om trillingen te minimaliseren en de effecten op de bal te verbeteren, waardoor elke slag net zo comfortabel als krachtig is. Aangepast voor spelers vanaf 8 jaar en ouder, is dit racket het perfecte gereedschap voor jonge atleten die hun eerste punten op de padelbaan willen scoren met een professioneel kwaliteitsracket ontworpen juist voor hen.

Kenmerken van de Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

  • Gebouwd met Fiberglas voor solide speelbaarheid en verbeterde duurzaamheid.
  • Zachte Eva-schuimkern voor superieure elasticiteit en een licht gevoel.
  • Silicone Grip Channel-technologie om trillingen te verminderen en een comfortabele grip te bieden.
  • Smart Holes-systeem voor een curve en progressieve distributie van de gaten, het verbeteren van de mechanische kracht en effecten op de bal.
  • Power Beam Heart-technologie om de weerstand, stijfheid en duurzaamheid van het hart van het racket te verhogen.
  • Onderdeel van de Conqueror Series rackets collectie van Drop Shot 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het is het ideale model voor kinderen om hun eerste punten in padel te beginnen te scoren. Het maakt deel uit van de Conqueror Serie, aangepast voor spelers vanaf 8 jaar en ouder, waardoor het de perfecte keuze is voor jonge spelers die ernaar streven het net te domineren en hun tegenstanders te overtreffen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024 vanwege zijn professionele afwerking, die lijkt op het volwassen model, en zijn opvallende kleurencombinatie. Het valt niet alleen op door zijn prestaties op de baan, maar ook door zijn esthetiek, en zorgt ervoor dat jonge spelers er net zo goed uitzien als dat ze spelen.

Ontdek meer over het merk Drop Shot

Drop Shot staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds de oprichting heeft het de ontwikkeling van rackets geleid die de nieuwste technologie combineren met uitzonderlijke ontwerpen, voldoend aan de verwachtingen van zowel professionele spelers als amateurs. Het merk is toegewijd aan continue verbetering, altijd op zoek naar het aanbieden van producten die de grenzen van het traditionele spel overstijgen en een unieke ervaring op de baan bieden.

De toewijding van Drop Shot aan uitmuntendheid wordt weerspiegeld in elk racket dat het produceert, waarbij niet alleen superieure prestaties worden gegarandeerd, maar ook ongeëvenaarde duurzaamheid en ontwerp. Door te kiezen voor Drop Shot, kies je voor een merk dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie, klaar om je te vergezellen op je pad naar overwinning.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten