Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Drop Shot Essential Verde 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Verde 2021

Padeltas Drop Shot Essential groene 2021

PVP: € 36,00
€ 24,95
-31% Drop Shot
Padeltas Drop Shot Essential groene 2021 | Alles wat je nodig hebt in deze middelgrote Drop Shot padel racketas, een handzame tas waarmee je al het materiaal goed georganiseerd kunt vervoeren

Blauwe en groene Drop Shot Essential tas

Laat niets thuis met de nieuwe collectie padeltassen DropShot 2021. Koop de Essential padeltas in blauw met groene details, ideaal voor het vervoeren van al je spullen, want hij is middelgroot en heeft verschillende handvatten voor meer comfort.

Het heeft 2 grote compartimenten: een aan de zijkant voor het opbergen van een paar rackets en een centrale voor kleding, een handdoek, een toilettas en schoenen. Daarnaast heeft hij ook kleinere vakken om je sleutels, portemonnee of mobiel bij de hand te hebben.

Groene Drop Shot Essential-tas, kenmerken

  • De Drop Shot Essential in het groen is een middelgroot formaat.
  • Specifiek compartiment voor padelrackets.
  • Grote centrale zak met gemakkelijke opening.
  • Gemaakt van 100% polyester.
  • Verstelbare en gewatteerde bandjes.
  • Inbegrepen in de Dropshot 2021 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Voor elke atleet die regelmatig padel speelt en een tas nodig heeft met voldoende capaciteit om al zijn spullen te ordenen en ook te pronken met een mooi ontwerp.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de padeltassen is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat je al je spullen op een georganiseerde manier kunt vervoeren en het niet duur is. Je zult ook dol zijn op de blauwe afwerking met groene details en logo.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Na vele jaren werk is DropShot Padel een van de meest erkende merken in de padelsector geworden. Momenteel is het aanwezig in meer dan 20 landen dankzij het brede assortiment producten dat is ontworpen voor topcompetitie.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso zijn enkele van de professionele WPT-spelers die hun producten dragen en het merk vertegenwoordigen op de hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten