Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot X-Cellerator 1.0
  • Drop Shot X-Cellerator 1.0
  • Drop Shot X-Cellerator 1.0

Drop Shot X-Cellerator 1.0

PVP: € 240,00
€ 167,95
-31% Drop Shot
padel racket Drop Shot X-Cellerator 1.0 | Koop het nieuwe Lucas Campagnolo-racket, een zeer goed uitgebalanceerd model ontworpen door Drop Shot dat extra kracht levert voor zijn technologieën
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot X-Cellerator 1.0 Verde

De nieuwe collectie Drop Shot 2022 rackets komt binnen in onze webshop, met compleet vernieuwde modellen. Koop het nieuwe X-Celerator 1.0 padel racket dat dit jaar zal worden gebruikt door Lucas Campagnolo, een professionele speler. Het valt op door zijn gebalanceerde werking, maar biedt meer punch door zijn enigszins hoge balans.

Voor de productie is 100% koolstof en CURV 360-technologie gebruikt om de prestaties te verbeteren. De kern is gemaakt van eva tech rubber, dus het biedt een hardere aanraking en zeer goede sensaties. Het bevat ook de ruwe textuur van de plannen en een anti-vibratiesysteem dat een veiligere slag genereert.

Drop Shot X-Celerator 1.0 groen, kenmerken

  • Met de Drop Shot X-Celerator 1.0 is het het nieuwe racket van Lucas Campagnolo, WPT-speler.
  • Het bevat een anti-vibratiesysteem voor een comfortabelere slag.
  • Framegebied met dubbele koolstofbuis en CURV 360.
  • Eva Tech-rubber met hoge dichtheid dat het een medium touch geeft.
  • Beschermer in het bovenste gedeelte dat breuk door stoten voorkomt.
  • Ontworpen in een oversized vorm voor meer controle en een enigszins hoge balans.
  • Het bevat ruwheid op het oppervlak, wat meer spin aan de bal geeft.
  • Serie geavanceerdere mesjes Drop Shot Padel 2022.

Voor wie is het? Perfect voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket dat ook extra kracht biedt, omdat het je dankzij de middelhoge balans helpt om krachtige slagen te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de toegepaste technologieën geniet je van een hit zonder trillingen waardoor je je wedstrijden niet met ongemak beëindigt. Daarnaast keert het Lucas Campagnolo racket terug met een spectaculair design: het combineert wit met groene details, spectaculair!

Lees meer over het merk DROP SHOT

Maak je klaar met een van onze favoriete merken: DropShot Sport. Het Spaanse merk is al jaren toonaangevend op de padelmarkt en brengt een gevarieerde catalogus met producten uit die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler.

Dit seizoen brengt een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en tassen uit, allemaal hoogwaardige producten en voor de beste prijs. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso zijn loyaal aan het bedrijf.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten